Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A rappereknél mi az a jellegze...

A rappereknél mi az a jellegzetes mozdulat amit csinálnak a kezükkel?

Figyelt kérdés

Van ez a jellegzetes "rapper-mozdulat", pl ebben a zenében is 0:45-nél: https://www.youtube.com/watch?v=_CL6n0FJZpk

De Eminemnél is pl. sokszor látni. Ez mi akar lenni és mit jelent vagy jelképez?

2020. máj. 10. 16:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Melyikre gondolsz?

Dre vagy Doog?

2020. máj. 10. 21:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Első körben Dre mozdulatára gondoltam 0:45-nél, de amúgy ja Snoop mozdulata is elég jellegzetes. Ezek mit jelképeznek? Annyiszor látni de sose tudtam meg hogy mit jelentenek...
2020. máj. 10. 22:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmit... stílus jellegzetesség... Ha egy rocker rázza a fejét az jelent valamit? :D
2020. máj. 11. 17:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez a híres dupla légszkreccs :)
2020. máj. 12. 23:43
 5/5 anonim válasza:
100%
Szerintem Snoop Dogg random lóbálta a kezét. Dre meg amit álltalában a rapperek amiket a kezükkel csinálnak az úgy mond ilyen "rapper tánc" tudom ez annyira nem táncos dolog de így élik bele magukat mert milyen szar lenne ha csak egy helybe állna. Az ilyen alakzatok amiket ujjukból kiraknak azok meg hand/gang signok. Sok féle hand sign van ha érdekelnek még írj.
2020. máj. 25. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!