A mai popzenék miért olyanok, mint a rap zenék?
Figyelt kérdés
Jó példa szerintem Post Malone sok zenéje.2020. jún. 23. 22:14
1/6 anonim 

válasza:

mert erre van igény és ezt szeretik a mai fiatalok
2/6 anonim 

válasza:

Jelenleg talán a hip hop a legnépszerűbb műfaj, és ezért. Post Malonet nem tartom rappernek, de tény hogy valamennyire az ő zenéje is a hip hop műfajból táplálkozik. Drake a világ legnépszerűbb előadója talán, ő is néha pop, néha hip hop zenét csinál. Így értelemszerű hogy nagyon sok közreműködés van neves popsztárok és rapperek között, vagy hogy például a trap zene egyre több műfajra hat, és belemászik a popzenékbe is.
3/6 anonim 

válasza:

Ja tudom miről beszélsz, baromi unalmasak az ilyen zenék és tényleg egyre több inkább ilyen rap felépítésű zene van. Egyszerűen semmi fantázia nincs bennük.
4/6 anonim 

válasza:

Mert a rap zene miért ne lehetne popzene is egyben?
A popzene sosem volt műfaj-meghatározás, szimplán arra utal ez a megnevezés hogy valami mainstream, a kiadók igényeit akarja teljesíteni, könnyen feldolgozható bárki számára stb.
Nem mellesleg sok popzene van ami nem a rap műfaj alá tartozik, sőt azokból van több.(az igényes rap eleve rétegműfaj, bár annyira nem vagyok otthon eme műfajban)
5/6 anonim 

válasza:

#4 Félreérted szerintem. Vannak zenék, pl. Post Malone-tól Better Now, amiben tipikus rap-re jellemző dolgok vannak, ez a tipikus full bass, közben egy ilyen folyamatosan kerregő, vagy kattogó hang. Ariana 7 Rings is ilyen, Eilish Copycat is ilyen, meg egy csomó.
6/6 anonim 

válasza:

Na, nekem épp ez van a fejemben egy jóideje, pontosan tudom, hogy miről beszélsz! Évtizedeken keresztül sok jó sláger készült, egészen 2013-ig, de azóta viszont 7 éve folyamatosan csak ilyenek! Persze van néhány kivétel azóta is, amik tényleg jók, de csak elszórtan hébe-hóba, a többi viszont szinte "tömegcikk"! Sorra jönnek az egyslágeres előadók, akikről addig még csak hallani sem lehetett, de a lényeg, hogy Ők is csak ilyet adnak elő, ami valahogyan felkapott lesz, de semmi több, mert lényegében a mai popzenék is már annyira monoton hangzásúak..... a fülbemászó dallamokat már egyetlen dalszerző sem ismeri??! Vagy szerintük az nem menő? Elég szomorú, ha így gondolják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!