Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Lady Gagát mi motiválta rá...

Lady Gagát mi motiválta rá hogy Ariana Grandéval csináljon zenét?

Figyelt kérdés
Úgy értem azért nem egy szintet képviselnek tehetségre, művésziségre, Lady Gagának ez elég komoly visszalépés hogy ilyen előadóval dolgozik együtt. Azt megérteném hogyha valaki feltörekvő akkor neki megéri egy sekélyes, de közkedvelt és világhírű énekesnővel duettezni, mert így ő is ismert lesz, de Gaga enyhén szólva nincs erre rászorulva szerintem. Akkor mégis mi volt az indok?

2020. jún. 23. 20:37
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Biznisz
2020. jún. 23. 20:47
 2/9 anonim ***** válasza:
43%
Mindkettő trash, összeillenek.
2020. jún. 23. 21:58
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
Ha azt hiszed, hogy Ari a legalja, nézzél csak Billie Eilishra. Amikor meghallom a zenéjét, akkor fel akarom vágni az ereimet. És ha azt gondolod, hogy AG egy égetnivaló utálatos cafka, akkor még nem láttad Nicky Minajt, akinek kb minden zenéjében szó van a szopásról. Nehogy félre érts, nekem is az egyik kedvencem Lady Gaga, Imádom a munkásságát. És talán a Rain on me nem is lett olyan rossz :)
2020. júl. 3. 16:06
 4/9 anonim ***** válasza:
27%

Egyik sem képvisel semmiféle művészetet.

Mindkettő az eladható sárga utazik és hogy minél szélesebb körben ismertségre tegyenek szert...

Zeneileg mindkettő a nullához konvergál.

2020. júl. 4. 12:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül Őt, hanem a menedzserét, PR szakemberét, az egész háta mögött tevékenykedő csapatot, showbizniszt... Azért ilyen kaliberű előadóknál legritkább esetben történik spontán egy délutáni jammelés’.

Nagy valószínűséggel pusztán a piackutatási adatok alapján matematikailag kiszámították szakemberek, hogy ezen a ponton (Rain on Me) találkozik a kereslet a kínálattal, és ha tetszést nem, legalábbis reakciót vált ki az emberekből - ennek a sikerességére utal a feltett kérdés is.

2020. júl. 8. 15:51
 6/9 anonim ***** válasza:
9%
Érdekes hogy szerintetek egy nagy rakás szemét amit csinálnak. Mégis akkor miért szeretik és hallgassák őket ilyen sokan? Érdekes. Nem értem nektek hogy esne ha olyanért szólnak le titeket amit szerettek előadót. Társ magadban mert senki nem lenne rá kíváncsi a negatív véleményedről. Haho ez 2020 hadd hallgassunk már amit mi szeretnénk és nem ragadnátok le a 2000 eveknél!
2020. aug. 3. 00:48
 7/9 anonim ***** válasza:
16%

#2 nem trash egyik sem csak max neked rossz a füled :)

#3 ami nem tetszik nem kell hallgatni :)

#4 te se vagy jobb és nem is leszel az :)

#5 igazad van ;)

#6 teljesen igaz amit írtál és ne maradjon le senki a 2000-es évek zenéi él! Én a retro radiotol a falra tudnék mászni XD

2020. aug. 15. 22:36
 8/9 anonim ***** válasza:
88%
6-os Attól mert sokan szeretnek valamit nem feltétlen azt jelenti hogy jó.
2020. aug. 21. 15:17
 9/9 anonim ***** válasza:
79%

Szóval......

Lady Gaga mitől művészi? Kérdezem. Egy könnyen fogyasztható, trash, be kell vallani. Minden zenéje ugyanaz a sablon. Igen, tudom, hogy tehetséges, meg, hogy sok mindent tett le az asztalra, de attól még nem képvisel különösebb értéket. Akinek Gaga a művészet, az még életében nem hallott művészi zenét.

,,Ami nem tetszik, nem kell hallgatni". - ez így igaz.

,,Te se vagy jobb és nem is leszel az" Gyenge érv. Nem vagyok olyan híres mint Gaga vagy Grande, de attól még lehet róluk véleményem, nem?

2020. aug. 21. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!