Lady Gagát mi motiválta rá hogy Ariana Grandéval csináljon zenét?
Egyik sem képvisel semmiféle művészetet.
Mindkettő az eladható sárga utazik és hogy minél szélesebb körben ismertségre tegyenek szert...
Zeneileg mindkettő a nullához konvergál.
Nem feltétlenül Őt, hanem a menedzserét, PR szakemberét, az egész háta mögött tevékenykedő csapatot, showbizniszt... Azért ilyen kaliberű előadóknál legritkább esetben történik spontán egy délutáni jammelés’.
Nagy valószínűséggel pusztán a piackutatási adatok alapján matematikailag kiszámították szakemberek, hogy ezen a ponton (Rain on Me) találkozik a kereslet a kínálattal, és ha tetszést nem, legalábbis reakciót vált ki az emberekből - ennek a sikerességére utal a feltett kérdés is.
#2 nem trash egyik sem csak max neked rossz a füled :)
#3 ami nem tetszik nem kell hallgatni :)
#4 te se vagy jobb és nem is leszel az :)
#5 igazad van ;)
#6 teljesen igaz amit írtál és ne maradjon le senki a 2000-es évek zenéi él! Én a retro radiotol a falra tudnék mászni XD
Szóval......
Lady Gaga mitől művészi? Kérdezem. Egy könnyen fogyasztható, trash, be kell vallani. Minden zenéje ugyanaz a sablon. Igen, tudom, hogy tehetséges, meg, hogy sok mindent tett le az asztalra, de attól még nem képvisel különösebb értéket. Akinek Gaga a művészet, az még életében nem hallott művészi zenét.
,,Ami nem tetszik, nem kell hallgatni". - ez így igaz.
,,Te se vagy jobb és nem is leszel az" Gyenge érv. Nem vagyok olyan híres mint Gaga vagy Grande, de attól még lehet róluk véleményem, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!