Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ha nem Billie-n lenne most a...

Ha nem Billie-n lenne most a hype, hanem máson, akkor azon lenne kiakadva itt a gyakori kérdések népe?

Figyelt kérdés
Már kezd kicsit uncsi lenni, hogy róla szól minden tizedik kérdés, jó, most az enyém is, csak egyszerűen nem értem mire jó ez az egész. Először Justin, aztán Ariana, majd Ed, Shawn Mendes, most meg Billie?

2020. febr. 29. 22:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja.
2020. márc. 1. 10:46
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
És akkor te másról tennéd fel ugyan ezt a kérdést?
2020. márc. 1. 18:32
 3/13 anonim ***** válasza:
60%
Mondjuk, ha valami Led Zeppelin szintű zene kapta volna az EMI-t, akkor éppenséggel mocsok sokan örülnének, hogy nem az AutoTune és a műanyag szól a rádióból.
2020. márc. 1. 18:34
 4/13 anonim ***** válasza:
34%
Az ilyen hulladék előadókon csak nevetni lehet, bocsi.
2020. márc. 4. 11:19
 5/13 felkelhetetle ***** válasza:
66%
Csak a Zámbó Jimmy-n szocializálódott boomerek vannak kiakadva rajta, normális ember, ha nem tetszik neki nem fog energiát pazarolni arra, hogy ócsárolja őt rádásúl névtelenül
2020. márc. 5. 11:28
 6/13 anonim ***** válasza:
41%
#5 Én nem Zámbó Jimmy-n szocializálódtam, és ráadásul nem is a huszadik században születtem, mégis az a véleményem, hogy egy nagy nudli ez a csaj.
2020. márc. 5. 12:58
 7/13 anonim ***** válasza:
62%

Fujj! Ne akard elmagyarázni, hogy egyéniség vagy és egyéni gondolataid vannak és nem hordozod magadon a generációs közhelyeket!

(szarkazmus vége)

2020. márc. 5. 13:25
 8/13 anonim válasza:
56%
Szerintem is szemétbe való, amit ez a vernyogó csitri művel.
2020. márc. 12. 18:04
 9/13 anonim ***** válasza:
40%

Ez a Billie azért borzasztó, mert a zenéje ugyanolyan hígf#s mint a legtöbb felkapott pop előadónak, nincs mondanivalója, csak egy szerencsétlen pózer...

Egyes utalással a szövegeiben is csak a polgárpukkasztásra megy (mennek akik írják), de tartalom az nincs mögötte.

Ariana Grande egy pophercegnő, hasonlóan semmi mélység nincs az "alkotásaiban", de Ő legalább felvállalja hogy tömegkultúra...

Ez a Billie meg legalább egy TOOL szintű jelenségnek próbálja magát beállítani az igénytelenebb tinik között, hasonló kultúrális szerepet akar magának hazudni.

2020. márc. 13. 11:21
 10/13 anonim ***** válasza:
34%

"Ne akard elmagyarázni, hogy egyéniség vagy és egyéni gondolataid vannak és nem hordozod magadon a generációs közhelyeket!"

Hát Billie nem egyéniség, nincsenek annyira egyedi gondolatai, legalábbis ez a szövegeiben nem mutatkozik meg... És nem hordozza magán a generációs közhelyeket, hanem pózerségből komoly mentális betegségeket hazudik magának és menőnek akarja beállítani.

Borzasztóan káros tevékenység ez...

2020. márc. 13. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!