Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért van ekkora hype Ed...

Miért van ekkora hype Ed Sheeran körül?

Figyelt kérdés
Nem azért, mert gondom van vele, zavar a hype körülötte vagy valami.. meghallgattam pár zenéjét, de valahogy nem értem meg, hogy ez miért ér ekkora felhajtást?

2019. aug. 8. 15:00
 1/2 anonim ***** válasza:
84%
jó menedzsment... mint kb. minden pop előadónál...
2019. aug. 8. 16:02
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a Perfect nagyon tetszik tőle, olyan, mint egy '60-as évekbeli dal, de a többi dala tök átlagos. Mindig van ilyen, hogy nem érted körülötte a felhajtást, szerintem minden évtizedben van egy előadó, aki körül valaki valahol nem érti a felhajtást. Én például a Green Day körül nem értem meg Madonna körül, viszont szeretem a Bon Jovit meg Adele-t, mások körülötte nem értik.

Semmi bajom Ed Sheerannel, szóval nem gonoszságból írom a következőt: a zeneiparban van tudatosság olyan szempontból, hogy kit emelnek ki aktuális "nagy tehetségnek". Itt egy sztori Michael Jacksonról: az MTV nem akarta leadni a klipjét, mert fekete volt. A lemezkiadó megzsarolt az MTV-t, hogy visszahívja az összes videóklipet, ha nm játsszák ezt le. Így végül is lejátszották, így lett Jackson az első fekete az MTV-n. Azért is volt ez fontos, mert rengeteget költöttek a klipjére. De miért költöttek rá rengeteget? Mert tudták, hogy nagyon híres lesz. Vagy amikor úgy jön ki egy lemez, hogy már a megjelenéssel egy időben van klip egyes dalokhoz. Mégis honnan tudják előre, melyik lesz sláger? Onnan, hogy már úgy tervezik. Ez nem jelent semmit, ettől nem lesz az előadó kevésbé tehetséges, de van abban szándékosság, hogy kit adunk el úgymint baromi alternatívat és kit úgy mint aktuális szupersztárt. Akik úgy néznek ki, mintha most jöttek volna a klotyóról, ne legyenek illúzióid, ott is ki van találva, hogy hogyan fognak úgy kinézni. Pl. Nirvana.

2019. aug. 9. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!