Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ha nem Billie-n lenne most a...

Ha nem Billie-n lenne most a hype, hanem máson, akkor azon lenne kiakadva itt a gyakori kérdések népe?

Figyelt kérdés
Már kezd kicsit uncsi lenni, hogy róla szól minden tizedik kérdés, jó, most az enyém is, csak egyszerűen nem értem mire jó ez az egész. Először Justin, aztán Ariana, majd Ed, Shawn Mendes, most meg Billie?

2020. febr. 29. 22:13
1 2
 11/13 NikiKING ***** válasza:
41%

Billie a best most és én magam is Billie-t tartom a best-nek. És igen is van mondani valója a számainak.

Ariana, Justin stb.. az ővékének téleg nincs mondanivaló

De Billie-jének van.

És egyáltalán nincs túl hype-olva. Szerintem megérdemelne még nagyobb figyelmet.

Amúgy csak azért szidjátok mert fáj nektek hogy népszerű.

2020. máj. 9. 10:05
 12/13 anonim ***** válasza:
43%
Hű, na most megmondta nekünk a tutit egy 8 éves, vigyázzatok! :D
2020. máj. 9. 13:29
 13/13 anonim ***** válasza:
72%
"Amúgy csak azért szidjátok mert fáj nektek hogy népszerű." - Te full kretén vagy?? Ki nem szarja le, hogy népszerű? Nem hiszem, hogy ettől több lenne bárkinél is. Akkor ennyi erővel minden híres emberre irigyek vagyunk? Jó tudni :D
2020. aug. 19. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!