Milyen zenét hallgatnak ma a tinédzserek?
Kedvenc együttesek? Kedvenc dalok?
Kérlek írjátok életkort.
Ez megint megoszlik mert van aki ezt hallgassa és van aki azt.
Most nagyon konkrét együttes/előadó nincs,mert nagyon sokan a retro zenéket is hallgassák.
Ha most kéne mondjak pár személyt,együttest akkor lehetne a 100gecs (ez itt magyaroszágon nem híres,de a külföldi tinik nagyon sokat hallgatják),billie eilish,tyler the creator,conan gray,brockhampton,khalid,wallows,kali uchis,lorde,frank ocean és még sok más.
most én itt nem általánosítottam,hogy esetleg magyaroszágon mit hallgatnak a tinik (remélem nem az érdekelt),mert hogy őszinte legyek azt én se tudom olyan jól.
most lehet hogyha egy tini most itt elolvassa ezeket a neveket nekik nem fog mondani semmit,mert nem is ismeri őket,de külföldön most ezek a leghíresebbek.
15 éves vagyok. Rengeteg tinédzser él, mindenkinek más az ízlése, tehát nem lehet behatárolni, hogy mit hallgatnak. Én nem a műfajt nézem, mindegyikben van jó és rossz dal.
Kedvenc előadók: iamamiwhoami / ionnalee ; Jamala ; Monica Naranjo ; Nina Hagen
Kedvenc dalok:
iamamiwhoami - n
ionnalee - Temple
Monica Naranjo - Europa
Jamala - 1944
Ella Fitzgerald - Misty
love solfege - クレプスクルムの林檎
Frank Sinatra - Fly Me To The Moon
KIRINJI - killer tune kills me
Én többnyire rockot meg metált hallgatok, abból is nagyjából minden fajtát, tehát grunge, elektronikus rock, alternatív metál, nu-metál, pop-rock, country-rock, stb. Ezeken kívül szoktam jazz-t, blues-t, triphop-ot, reggae-t, bluegrass-t meg ukulele zenéket is hallgatni és még néhány pop, elektropop számot.
Nincs kedvenc együttesem, se énekesem, se számom. 18/F(ha ez még számít)
Kedvenc együttes: Poets of the Fall <3
De hallgatom még: Christina Perri, G.E.M, Ashes Remain, Starset, Two steps from hell, anime openingeket/endingeket, illetve anime OST-okat is szoktam (szeretem a klasszikusabb fajta zenéket)
18/L
Ismerôs arcok: Nélküled
Beatrice: Azok a régi szép napok.
Frozen: Let it go
Frozen2 Show yourself
Frozen2 Aurora
Ez mindenkinél más...van Ki a pop zenét szereti van aki a metált és vannak akik mindent😁
Nekem személyszerint nincs kedvencem, azt hallgatom ami megtetszik.Van, hogy nálam idősebb zenéket hallgatok😅
Amiket általában hallgatok(nagyon vegyes) :)
-Tones and I-Dance monkey
-Parno Graszt- Sehol se talállak
- Halsey- Nightmare
-Bebe Rexha- Me, myself and I, I got you
- Király Viktor-Promises
-Király Linda- Can't let go
- Kelly Clarkson-Stronger
- Frank Sinatra- Fly me to the moon
- Kida- Tela
(18 vagyok)
Avril Lavigne, Skillet, néha Slipknot és Lacuna Coil, Cher Lloyd, Taylor Swift, illetve musicalek, főleg Hamilton és Heathers.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!