Kamaszok, tinédzserek! Hallgattok komoly/klasszikus zenét?
Én 15éves vagyok,és imádom a komoly zenét!
Persze hallgatok még mást is,de szeretem pl.:Chopint,Beethovent...
A hozzáállásodból egyértelműen lerí, hogy csak azért hallgatod, mert úgy gondolod hogy ez különlegessé tesz.
De sebaj, majd eljön az idő, mikor rájössz arra, hogy nem kell bizonyos dolgokkal kérkedni, és nem kell magad másokhoz hasonlítgatni. Vagyis a te esetedben mondhatnám, nem kell állandóan a különbségeket keresni.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, igen, szoktam komoly zenét hallgatni, de nem szoktam a "telefonomon bömböltetni", hogy kitűnjek.
Harmadik válaszoló: köszönöm a választ. Miután megnézegettem, hogy egész pontosan mit is írtam ide, valahogy elfogott az "Atyaúristenmekkoragyökérvagyok" érzés. De szerintem a legtöbb korombeli így van ezzel: valahogy ki akarnak (akarunk?) tűnni a tömegből, mindenki szeretné valamiért különlegesnek, 'többnek' érezni magát, még ha tudja is, hogy semmiben sem különbözik másoktól. Megpróbálok rajta változtatni. :)
Utolsó válaszoló... khm, érdekes hozzáállásod van.
Én 14 éves vagyok, néha hallgatok Vivaldit :D
F
16 éves vagyok és Mozartot hallgatok.
16/F
Én imádom, de ezt nem különösebben szoktam hangoztatni...:)
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!