Milyen ukulelét válasszak? Mennyire nehéz megtanulni játszani rajta?
Én egy Ortega ukulelét ajánlanék leginkább.
A zeneelmélet gondolom megvan, szóval azzal már nem kell foglalkozni, az akkordokat tanuld meg mindenképpen a Guitar tuna jó hozzá szerintem, ott le van írva az összes akorrd, ujjrendel meg mindennel. Netes videót sajnos nem nagyon tudok hozzá, de ha megtanultod az akkordokat, onnan elég egy akkordmenet (ha fülre nem tudod leszedni), és arra rá is tudsz játszani
Szia. Én is az Ortega márkát ajánlom, azon belül a típus mindegy, válaszd azt amelyik tetszik.
Én is teljesen egyedül kezdtem el tanulni, nulla zenei tapasztalattal, és szerintem ha elég kitartó vagy, nem nehéz egy alap szinten megtanulni.
Először könnyebb számokat kezdj el megtanulni, de mindenképpen olyanokat amiket szeretsz, úgy sokkal élvezhetőbb a dolog. Behangoláshoz találsz appokat, teljesen megfelelő, ha nincs a közelben hangoló.
Magyar oktató videó még kevés van, úgyhogy külföldi YouTube csatornákat tudok ajánlani:
One Music School
Bernadette Teaches Music
U Can Uke
De ezen kívül is van egy csomó, keresgélj te is bátran az ízlésed szerint. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!