Most fogok csellón megtanulni játszani és nem tudom, hogy milyen méretű csellót válasszak,183 cm vagyok, hosszúak az ujjaim, vékony a testalkatom és most nem tudom eldönteni, hogy 3/4-es vagy 4/4-es csellót válasszak? Tanárom még nincs.
Figyelt kérdés
2015. nov. 8. 15:41
1/4 anonim válasza:
Természetesen egészes hangszert válassz, a többi gyerekeknek való. De talán jobb lenne, ha előbb keresnél tanárt, hátha tud segíteni a hangszer beszerzésében.
2/4 anonim válasza:
Namármost. Ez függ a kezed rugalmasságától is. Meg ugye a méretétől. A magasság is beletesz de nem annyit. Tanárral nézesd meg a kezed és lehetőleg nézze meh a hangszert amit választasz. Ő tudni fogja hogy mekkora és milyen karakterű cselló kell neked. Nincs két egyforma cselló. Igen, a karakter is fontos, főleg az elején.
3/4 anonim válasza:
Keress tanárt! Egyedül nem igen fog menni.
4/4 anonim válasza:
Sikerült hangszert vásárolni?
Szívesen válaszolok kérdésekre már 10. Éve csellozom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!