Milyen együttesektől,szubkulúrákról szóló könyvek és filmek vannak?
Figyelt kérdés
Főleg a 80as 90es éveké érdekelne. Rock, metal, punk, skinhead,black metal stb zenei illetve a hozzátartozó szubkultúrás alkotásai (filmek, könyvek) érdekelnének2020. máj. 22. 01:39
1/6 anonim válasza:
Pozyonyi Ádám :A Lenin-szobor helyén bombatölcsér tátong: a magyar punk története
Charles R. Cross: A mennyeknél súlyosabb
Mick Wall: Guns N' Roses …avagy a világ legveszedelmesebb zenekara
Most így ennyi jutott eszembe...
2/6 anonim válasza:
Lords of Chaos, mindenképpen ajánlom.
Véleményem szerint a legérdekesebb története a Mayhemnek volt, van belőle film és könyv is.
3/6 anonim válasza:
Michael Azerrad - Our Band Could Be Your Life
A nyolcvanas évek underground amerikai rockzenekarait mutatja, kitöltve a Ramones és a Nirvana közötti hézagot.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
#2 filmet láttam, egy időben néztem kb a Heavy túrával :D a könyvet viszint nem tudtam meg beszerezni.
2020. máj. 25. 18:48
6/6 anonim válasza:
Az utolsó dalt a halál játsza
Íróját nem tudom azt hiszem valami tamás és egy lángoló gitár van a borítón
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!