Szakításról/válásról szóló számokat keresek minden műfajban. Tudnátok írni néhányat?
Sziasztok,a fentebb említett témá(k)hoz keresek általatok kiemelkedőnek tartott alkotásokat.
Minden jöhet,a hard és alternative rock részével már megvagyok.
Tényleg nyitott vagyok a műfajokra,azonban a progressive rock előnyben részesül.
Előre köszönöm mindenkinek.
Nem rock, csak azért linkelem, mert azt írtad, hogy minden műfaj jöhet!
Amúgy én is leginkább a rockot szeretem, de ennél a témánál sokkal inkább ezt a sokak szerint giccses műfajt:
Válás: [link]
Ez ugyanaz mint az első, csak élőben és itt be lehet kapcsolni magyar feliratot, ha valakinek kéne:
Szakítás:
Itt van még egy félig-meddig szakítós, de inkább "ne menj el", "gyere vissza hozzám" dal, ugyanannak az énekesnek az előadásában akitől a másik három számot is linkeltem, de ez már tényleg elég giccses, viszont szerintem viszonylag őszíntén van előadva és a hangja nagyon jó...
Ehhez is van magyar szöveg:
De már nem spammelem tovább.
Majd később lehet, hogy linkelek még mástól is, más műfajban, a témában...
Hello!
Nekem így hirtelen az Amour jutott eszembe, a Rammsteintól, tulajdonképpen amiről szól az pont az, amit én éreztem egy szakítás után.
U2-with or without you
Nekem ez nagy kedvencem :)
Punk rock:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!