Cort g290 fat gitárról valakinek vélemény?
Ha ennyit el tudsz költeni hangszerre, akkor ennél jobbakat is találhatsz másodkézből. Például itt: [link]
Ezzel a fajta tremolóval ne akarj erőteljes műveleteket csinálni. Ha mégis vágysz ilyesmire, "Floyd Rose" típusú tremolóval szerelt hangszert vegyél. Itt is óva intenélek az olcsóbb típusoktól.
Sok sikert, jó zenélést!
Mondjuk ezt a Cortot pont nem, de G280-at, G260-at meg M600-at használtam már. Jópár Fender mellett. És egyik sem szólt úgy mint a tök. Pont ellenkezőleg: mindegyik baromi jól összerakott hangszer volt, ami mind kidolgozásban, mind hangban simán vert kb mindent az árkategóriájában.
Ami azt illeti x pénzért újonnan egy Cort kb a legjobb választás. És messze jobb, mint bármi Fender ugyanannyiért. Mondom ezt úgy, hogy nálam nagyobb Leo Fender fant nehéz találni - ami a Fender márkához való viszonyomról is sokat mondhat.
Egyébként meg:
Gondolom, mindenki tudja ki ő, akinek van köze az elektromos gitározáshoz. Meg, hogy milyen gitárokat szokott használni. (Kb 80%-ban Custom Shop Fenderek) Van egy kevés tapasztalata gitárokkal. És el lehet olvasni a videó leírásában, hogy mit is gondol a G290-ről, amin itt játszik.
Röviden összefoglalva: szerintem bátran megvehető gitár, aligha fogsz benne csalódni.
Én vettem a squier bullet gitáromba egy SD Singlebuckert, meg 11-52-es jazz húrszett van rajta, és tökéletes hangja van.
Pedig ez egy 30ezer ft-os gitár eredetileg. Vagy talán 27 volt amikor vettem, már nem tudom. De sztem egy söprűre is tehettem volna, akkor is jól szólna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!