Az ilyenek, mint mondjuk Lana Del Rey, Florence Welch, Allie x, Fazerdaze, Girl in Red, Fiona Apple, Birdy, Lorde, Aurora Aksnes, Grace VanderWaal, vagy Rag'n'Bone Man miért nem ismertebbek a popzene területén?
#11 Értem.
#12 Köszi!
De most komolyan, nem hallgatnál te is inkább olyan zenéket a rádióban vagy zene csatornákon, mint mondjuk Lanától a Doin Time, Young and Beautiful, Summertime Sadness, vagy Fazerdaze-től Little Uneasy, vagy Aurorától The Seed, vagy Lordétól Perfect Places, Team, vagy Bone Man-tól Skin, esetleg olyasmiket, mint Grace-től The City, Intro, Stray? Szerintem sokkal jobbak, mint az ilyen Justin meg Ariana és társaik. De hát ha rétegzenék, akkor nincs mit csinálni sajnos.
#13 Én megint leírom, én nem, mert így akkor hallgatom őket, amikor akarom.
Amúgy ha összehasonlítasz egy The Seed-et egy Bad Guy-al, egy Yellow Flicker Beat-et egy Chandelier-el, vagy egy Intro-t egy Stressed Out-al, akkor egyértelmű, hogy melyikeket fogják előbb leadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!