Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az ilyenek, mint mondjuk Lana...

Az ilyenek, mint mondjuk Lana Del Rey, Florence Welch, Allie x, Fazerdaze, Girl in Red, Fiona Apple, Birdy, Lorde, Aurora Aksnes, Grace VanderWaal, vagy Rag'n'Bone Man miért nem ismertebbek a popzene területén?

Figyelt kérdés
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de szerintem valamennyire értelmesebb zenéik vannak, mint a mostanság felkapott énekesek 90%-ának. 🤷

2020. máj. 14. 15:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kb. amit a #10-es mondott. Inkább a fiatalok egy rétege hallgatja őket.
2020. máj. 15. 03:28
 12/14 anonim válasza:
100%
Rétegzenék. De ha szereted őket rohadt jó ízlésed van :D
2020. máj. 15. 19:10
 13/14 A kérdező kommentje:

#11 Értem.

#12 Köszi!

De most komolyan, nem hallgatnál te is inkább olyan zenéket a rádióban vagy zene csatornákon, mint mondjuk Lanától a Doin Time, Young and Beautiful, Summertime Sadness, vagy Fazerdaze-től Little Uneasy, vagy Aurorától The Seed, vagy Lordétól Perfect Places, Team, vagy Bone Man-tól Skin, esetleg olyasmiket, mint Grace-től The City, Intro, Stray? Szerintem sokkal jobbak, mint az ilyen Justin meg Ariana és társaik. De hát ha rétegzenék, akkor nincs mit csinálni sajnos.

2020. máj. 15. 19:59
 14/14 anonim ***** válasza:
67%

#13 Én megint leírom, én nem, mert így akkor hallgatom őket, amikor akarom.

Amúgy ha összehasonlítasz egy The Seed-et egy Bad Guy-al, egy Yellow Flicker Beat-et egy Chandelier-el, vagy egy Intro-t egy Stressed Out-al, akkor egyértelmű, hogy melyikeket fogják előbb leadni.

2020. máj. 15. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!