Melyik szam ez? Lana Del Rey Summertime Sadnessehez (remix) hasonlit!
Figyelt kérdés
Sziasztok!Eszembe jutott ma belole egy reszlet,megy a zene es egy csaj "beenekel" egy rovid reszt,ami a fent emlitett szambol hasonlit egy reszhez (01.27percnel) : [link] nem uj mar,min 1-2eved lehet de lehet regebbi.Meg valami: a klipjeben egy szoke csaj enekel aki kiralylanynak van oltozve es a klip meseszeru,kozepkori hangulatu.De lehet mar belekevertem egy madik szamot,nem tudom :D nagyon megkoszonnem ha segitenetrk mert ez jar egesz nap a fejemben.2013. dec. 30. 22:43
1/3 anonim válasza:
A klip leírásából nekem ez ugrott be... http://www.youtube.com/watch?v=8xg3vE8Ie_E
2/3 A kérdező kommentje:
koszi,de sajnos nem :((
2013. dec. 31. 11:10
3/3 anonim válasza:
Konkrétan nem hasonlít, hanem az maga a Summertime Sadness.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!