Miről szól Demjén Ferenc Az ördög csókkal várt című dala? A pedofíliáról?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem találok más értelmezést. A dalszöveg szerint a játszótéren nézi a gyereket, aki iránt olyanokat érez, amit nem lehet bevallani.2020. ápr. 30. 22:52
1/2 anonim válasza:
Nem hiszem, én nem vagyok jó a szöveg elemzésből, de szerintem nem kell mindent szószerint értelmezni. Olyan szövegek vannak, amikről az égvilágon nem találnád ki miről szólnak igazából.
2/2 anonim válasza:
Nem ismertem ezt a számot, így elolvastam a dalszöveget.
Szerintem nem pont a pedofíliáról szól.
Nekem inkább az jött le belőle, hogy az élet/világ egy nagy játszótér, ahol fiatal felnőttként, ha épp hogy csak elhagyod a szülői házat, kinyílik a világ, de még nem vagy elég tapasztalt ahhoz, hogy felismerd egyből a jót/rosszat, és az "ördög/"gonosz" mindenhol ott lapul hát. Kihasználhatnak majd, pl. a szerelemben is, csak magadra számíthatsz, és sose feledd el, hogy nem csak jó van a világon, nem mindenki jószándékból közeledik.
Nekem valami ilyesmi ugrott be róla:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!