Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miert van az h egy normalis...

Miert van az h egy normalis embert lehulyeznek azert mert klasszikus zenet hallgat?

Figyelt kérdés

En gyermekkorom ota szeretem, imadom a klasszikus zenet, en is zenesz vagyok egy par eve:D. En nem igazan szeretek akarmilyen stilusu zenet. Multkor nekem jott egy rocker azzal h milyen szar a klasszikus pedig nem is szoltam neki semmit de mar tobbx is mondtak (masok is) hova fajult ez a vilag csak a szamitogepes zenet szeretik a fiatalok? Abban semmi nehezseg nincs h osszerakja de a klasszikus zeneben a zeneszek eveket gyakoroltak azert h a hallgato egy szep muvet halljon.:)

En nem ertem a mai fiatalokat :S

18/F Muhaha

2010. júl. 28. 08:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

en 7 hangszeren tanultam meg jatszani:) . Van olyan rock ami tetszik csak a brutalis mikor mar uvoltenek na azt ki nem allhatom mint egy vadallat ugy uvoltenek mintha az oskorban lennenk:))

Amugy nkm semmi bajom a rockal csak ne ugy hallgassak h en is halljam szomszedban is egesz nap nyomjak az 1000 Wattos boxaval a house-t egesz nap mar kezd idegesito lenni

es mikor en elkezdek a hangszeremen gyakorolni akkor meg atkiabal h hallgasak

...

2010. júl. 29. 10:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Akik ilyenért leszólnak azok idióták, szerintem aki klasszikus zenét hallgat mindenképp értelmesebb ember (és jobb az ízlése), bár én leginkább a komplexxebb metal zenéket szeretem, szívesen hallgatok klasszikusokat is.
2010. júl. 30. 15:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Melyik az a 7 hangszer, amit 18 éves korodig sikerült megtanulni? Sorold!
2010. júl. 30. 20:36
 14/15 A kérdező kommentje:
trombita eufonium bariton tuba harsona saxofon zongora pansip:D
2010. júl. 30. 23:26
 15/15 A kérdező kommentje:
a legtobbet csak unatkozasbol tanultam meg nem mindegyiket profi szinten de turhetoen:)
2010. júl. 30. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!