Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miert van az h egy normalis...

Miert van az h egy normalis embert lehulyeznek azert mert klasszikus zenet hallgat?

Figyelt kérdés

En gyermekkorom ota szeretem, imadom a klasszikus zenet, en is zenesz vagyok egy par eve:D. En nem igazan szeretek akarmilyen stilusu zenet. Multkor nekem jott egy rocker azzal h milyen szar a klasszikus pedig nem is szoltam neki semmit de mar tobbx is mondtak (masok is) hova fajult ez a vilag csak a szamitogepes zenet szeretik a fiatalok? Abban semmi nehezseg nincs h osszerakja de a klasszikus zeneben a zeneszek eveket gyakoroltak azert h a hallgato egy szep muvet halljon.:)

En nem ertem a mai fiatalokat :S

18/F Muhaha

2010. júl. 28. 08:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nem kell vele foglalkozni. Pár éve még én is bosszankodtam, hogy miért nem tudok embereket meggyőzni, hogy mi az "igényes". Aztán rájöttem, hogy nincs értelme, mert így csak én leszek az az ember, akinek semmi sem jó. Keress olyan embereket, akik szintén klasszikus zenét hallgatnak, vagy csak simán hallgasd azt, ami neked tetszik.

A számítógépes zenéhez csak annyit, hogy én is napi szinten számítógépen hangszerelem a dalokat, de nem úgy, hogy kész dolgokból rakom össze, hanem én játszok fel minden hangszert, hogy tudjam hogy fog hangzani egy-egy hangszerelés. Mintha lenne 8 magnóm. Kell a számítógép, mert nincs annyi kezem, hogy egyszerre tudjak mindenen játszani. Dés László is használ számítógépet, Presser is...

2010. júl. 28. 09:19
 2/15 A kérdező kommentje:
most jo igy komponalni de az sem mind1 h egeszvegig 1 ritmus megy mert szerintem az mar ego az nem zene hanem kotyvalek :S
2010. júl. 28. 09:28
 3/15 anonim ***** válasza:

Nem tudsz mit tenni! Szomorú tény, hogy az értéktelen vacak lesz népszerűbb, de kénytelenek vagyunk elfogadni.

Én a népzenével vagyok úgy mint Te. Nagyon szeretem, leginkább azt hallgatom. Sajna az ismerősi körömben csak nagyon kevesen szeretik, és párszor már én is megkaptam, hogy milyen rossz zenét hallgatok.

Egy darabig próbáltam meggyőzni őket, hogy milyen klassz is a népzene, de hiába.:(

Ez van, fogadd el. Ne törődj senkivel, és add át magad a zenének!

2010. júl. 28. 09:32
 4/15 anonim ***** válasza:
Az első vagyok. Én meg jazz-t játszom, azt legalább annyira utálják mint a klasszikust vagy a népzenét. Volt idő, amikor mások előtt inkább titkoltam. Most már büszke vagyok, mert megtaláltam a saját világomat, amiben maximálisan jól érzem magam.
2010. júl. 28. 09:51
 5/15 A kérdező kommentje:

nem csak klasszikus zenet jatszok szoktam jazz-t is :D meg sok mast :)

egy fuvoszenekarban kezdtem rengeteget megyek ossze vissza es mikor hallom h lehulyezik akkor arra gondolok igen en legalabb ingyen utazom ossze vissza mig te otthol ulsz es bombol a haz a fos rock vagy akar milyen szartol... (mar bocsanat a kifejezesert:D)

2010. júl. 28. 10:18
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

"bombol a haz a fos rock vagy akar milyen szartol... "

A második válaszoló vagyok. Ez a kifejezés azért tényleg durva volt.:D Vannak nagyon jó rock bandák, és akármilyen jó zenék. Nem csak egy stílusban kell hinni, mert akkor Te is olyan vagy, mint akik a klasszikust nem szeretik. Nem várhatod el, hogy elfogadják a Te zenédet, ha nem fogadod el másokét.

Tény, hogy van fos zene, de azért széles a repertoár és sok jó muzsika létezik. Tehát nem kell lefikázni más műfajokat sem. A zenéről vitázni egyébként is teljesen fölösleges!:)

2010. júl. 28. 10:36
 7/15 anonim ***** válasza:
Még mindig az első vagyok. Az megint másik kérdés, hogy aki komolyzenét játszik, az mindent elítél, ami nem az. Ez a fajta hozzáállás legalább annyira szomorú. Ha én elhívom a barátaimat, és kiülünk a kertbe, szívesen hallgatok Republicot, Eddát, Bikinit, stb. Senki se szóljon szerintem semmit, mert ha én elmegyek az ún. zeneiskolába hangosítani, a tanítónénik még a Csendes éj-t is kottából nyomják, ha elveszed előlük, megáll a tudomány. És 30 éve ezt csinálják, sőt, tanítják. Hiába próbáltam nekik azt mondani, hogy: Na, akkor improvizáljunk felváltva egy tök primitív Cmaj7 - A7b9 - Dm9 - G13 körre, bele sem tudtak szólni. És akkor kérdezik, hogy hol tanultam én hallás után lejátszani a dalokat. Sokat játszottam, minden stílusban, és egy idő után ez kialakul. Ezzel nem akarok bántani senkit, csak meg akartam említeni, hogy vannak ilyenek is.
2010. júl. 28. 10:58
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
En főleg rockot,metált hallgatok,de sosem mondom egyik műfajra se hogy sz@r. Minden műfajnak megvan a maga szépsége,csak mindenkinek más jön be. Aki meg leszól téged,az saját magát minősíti.
2010. júl. 28. 11:04
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Az előző vagyok. Sőt,kifejezetten felnézek azokra a gitárosokra akik klasszikus gitáron játszanak klasszikus műveket. Ha csak hallgatom a zenéjét,mindig arra gondolok -ennek 3 keze van?- zseniális zenészek!
2010. júl. 28. 11:08
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért a Rockot nem kell leszarozni! Vannak ott is akkora thetségek, mint Mozart! Lásd pl. Trent Reznor. Egy egyszemélyes zeneker. Több mint 10 hangszeren játszik, és nagyon igényes zenét játszik. Van mondanivalója. Nem gépzene, hanem egyedül rakja össze azt a zenét, amit más zenekarban 10-en.
2010. júl. 28. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!