Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tényleg beteg zenéket hallgato...

Tényleg beteg zenéket hallgatok? Baj ez szerintetek?

Figyelt kérdés

Kb. két éve megtetszett a metál, rock műfaj, de akkor még csak nagyon közismert bandákat hallgattam (Slipknot, Skillet meg ilyenek), aztán fokozatosan egyre keményebb zenéket kezdtem hallgatni, kb. 3-4 hónapig hallgattam black metalt, de rájöttem, hogy ez nem az én világom, aztán rájöttem, hogy a modernebb pörgősebb hangzásvilágot szeretem, a deathcore-ban megtaláltam azt amire szükségem van. Aztán itt is elkezdtem eljutni az egyre keményebbekig, és végül ilyen slamming deathcore-t meg ilyeneket kezdtem el hallgatni.

Metálos barátaim szerint már túl betegek a zenék amiket hallgatok.

Például: https://www.youtube.com/watch?v=rWk_PqqFFUs

Szerintetek ez baj lenne?

2020. ápr. 22. 06:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Primitívnek nevezzük azok a zenéket amiben túl sok kreativitás és zenei képzettség nem kellett ahhoz hogy megalkossuk. (Amúgy Attól még hogy primitív valami még lehet jó..., de az elég szubjektív dolog, de az hogy primitív-e egy zene az nem).

Ne sértődj meg emiatt, én is szoktam primitív zenét hallgatni pl. poprockon belül...

2020. ápr. 22. 14:35
 12/16 anonim ***** válasza:
Engem a hörgés zavar benne, amúgy tetszene. Az a lényeg, hogy neked tetsszen, másnak semmi köze hozzá.
2020. ápr. 22. 19:14
 13/16 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy van pár amihez nagy kreativitás nem kell, de azért nem erről híres ez a műfaj, vannak elég jól összerakott zenék. Meg alapból ez több éves hangszeres tudást igényel, például a legtöbb deathcore dobos gyerekkora óta nyomja, mire így tud darálni.
2020. ápr. 22. 19:16
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem baj az, nincs ezzel a zenével semmi probléma.

Azt meg hagyjuk már, hogy majd kinövi, miért kellene mindig mindent kinőni, ami a megszokottól kicsit is eltér? Nem mindenki azért hallgat ilyesmit, hogy különleges legyen tőle, így nem is feltétlen fogja "kinőni", mert lehet ezt a fajta zenét is szeretni, akármilyen hihetetlen egyeseknek.

2020. ápr. 23. 01:40
 15/16 anonim ***** válasza:

"Nem mindenki azért hallgat ilyesmit, hogy különleges legyen tőle, így nem is feltétlen fogja "kinőni", mert lehet ezt a fajta zenét is szeretni, akármilyen hihetetlen egyeseknek."

Teljesen egyetértek veled, de ha ez lenne nem tette volna fel a kérdést. :) visszajelzest akart egy retegről kapni hogy mennyire egyedi különleges emiatt. Mi más az ambíciója lehet ennek a kérdésnek...

2020. ápr. 23. 01:53
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is metálos vagyok több mint 10 éve hallgatók Deathcore-t de ennél hallgatók keményebbet is néha de egyébként ez a műfaj minden csak nem primitív sokkal komplexebb mint a többi stílus.
2020. ápr. 24. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!