A GFRIEND tagja, Yerin az valóban homoszex? Többi lent
Nem szeretnék utálókat, meg negatív kommenteket, mert az egyik legkedvencebb Idolom Ő minden csaj közül!!
Láttam egy videót, amiben főz egy nővel és ott "nyíltan" beszélt a szép csajokról, és nem nézte sosem a férfiakat (ezt mondja is hasonlóképpen a nőnek a kérdésére)
És még állandóan puszilgat meg gay-es viselkedése van a tagokkal.
Nem igen tudtam eldönteni róla, nem is baj, hogyha az, hisz szeretem a saját nemükhöz vonzódóakat.
Normális válaszokat előre is köszi!!!

Egyrészt ha férfiakról beszélne bármelyik tag akkor kitörne a harmadik világháború! Másrészt Koreában ez alap hogy beszélnek hogy ez most szép lany vagy srácok mondjak hogy jol néz ki az a Férfi ez ott természetes (itt nem szexualisan értik hanem elismerésként hogy pl ad magára jo a stílusa sportol ápolja magát)
Az meg hogy átmegy gay-ba nos azt még itt is csinálják az emberek barátok közt mi is szoktunk neha a barátaimmal ez csak poén valamint lehet nekik ki is van adva ez...
egyrészt yerin beszelt is már arról hogy a kozepsuliban neki már volt barátja!

Még szép, hogy ismerem őket.. Odavagyok értük!!🐥
Nagyon sajnálom, hogy kevesen ismerik őket... mert igencsak tehetségesek, és aranyosak<3
#3 Köszi, ez végül is tök egyértelmű, csak mivel én ebbe az egy bandába merültem bele. . Így nem gondoltam ezekre a dolgokra, amik Koreában "szokásosak".
Oh tényleg?!:D Mindenhol kerestem ilyen vidiket, de egyszerűen nem találtam. Lehet azért is, mert nem tudok angolul és nem értem meg, a fordító meg félre fordít, barátaim meg nincsenek XD. De eddig amiket néztem nem volt szó semmilyen ..."friend"-ről kiskorában.

konkrétan elszólta magát hogy neki volt már fiúbarátja (boyfriend)
sőt ahogy beszél róla lehet volt már neki több is... mondjunk ez látszik is rajta hogy azért volt már neki 1-2 barátja főleg a viselkedésén
egyébként akin meg azt látom hogy totálisan zéró tapasztalata van az eunha! ":D
amúgy van egy app weverse ahol a bighit meg source music megcsinálta azt hogy lehessen beszélni az idolokkal néha néha online üzenetekkel!
Nah ez már durva😂.
Köszi:D.
Amúgy jah, Ő nagyon jól tudja titkolni, ha volt is neki.. de én is úgy gondolom, hogy belőle ki lehet nézni.:PP
Tudom🥰, szoktam is nézni a kommenteket ott, és egyszerüen még nem annyira volt bátorságom írni semmit sem XD (de majd egyszer talán..)
9-es... Biztos? Semmi hajlam, biszexualitásra utaló jelek?
Ha már ennyire tudod rá a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!