Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A GFRIEND tagja, Yerin az...

A GFRIEND tagja, Yerin az valóban homoszex? Többi lent

Figyelt kérdés

Nem szeretnék utálókat, meg negatív kommenteket, mert az egyik legkedvencebb Idolom Ő minden csaj közül!!

Láttam egy videót, amiben főz egy nővel és ott "nyíltan" beszélt a szép csajokról, és nem nézte sosem a férfiakat (ezt mondja is hasonlóképpen a nőnek a kérdésére)

És még állandóan puszilgat meg gay-es viselkedése van a tagokkal.

Nem igen tudtam eldönteni róla, nem is baj, hogyha az, hisz szeretem a saját nemükhöz vonzódóakat.

Normális válaszokat előre is köszi!!!

2020. ápr. 19. 14:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nincs róla hivatalos infó.
2020. ápr. 19. 14:06
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2020. ápr. 19. 16:24
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt ha férfiakról beszélne bármelyik tag akkor kitörne a harmadik világháború! Másrészt Koreában ez alap hogy beszélnek hogy ez most szép lany vagy srácok mondjak hogy jol néz ki az a Férfi ez ott természetes (itt nem szexualisan értik hanem elismerésként hogy pl ad magára jo a stílusa sportol ápolja magát)

Az meg hogy átmegy gay-ba nos azt még itt is csinálják az emberek barátok közt mi is szoktunk neha a barátaimmal ez csak poén valamint lehet nekik ki is van adva ez...

egyrészt yerin beszelt is már arról hogy a kozepsuliban neki már volt barátja!

2020. máj. 3. 14:22
 4/12 anonim ***** válasza:
51%
Amúgy meglepő hogy ismered őket itt eléggé népszerűtlenek vagy inkabb kevésbé ismertek mint máshol 🧐
2020. máj. 3. 14:25
 5/12 A kérdező kommentje:

Még szép, hogy ismerem őket.. Odavagyok értük!!🐥

Nagyon sajnálom, hogy kevesen ismerik őket... mert igencsak tehetségesek, és aranyosak<3

2020. máj. 13. 17:38
 6/12 A kérdező kommentje:

#3 Köszi, ez végül is tök egyértelmű, csak mivel én ebbe az egy bandába merültem bele. . Így nem gondoltam ezekre a dolgokra, amik Koreában "szokásosak".

Oh tényleg?!:D Mindenhol kerestem ilyen vidiket, de egyszerűen nem találtam. Lehet azért is, mert nem tudok angolul és nem értem meg, a fordító meg félre fordít, barátaim meg nincsenek XD. De eddig amiket néztem nem volt szó semmilyen ..."friend"-ről kiskorában.

2020. máj. 13. 17:43
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

konkrétan elszólta magát hogy neki volt már fiúbarátja (boyfriend)

[link]

sőt ahogy beszél róla lehet volt már neki több is... mondjunk ez látszik is rajta hogy azért volt már neki 1-2 barátja főleg a viselkedésén

egyébként akin meg azt látom hogy totálisan zéró tapasztalata van az eunha! ":D

amúgy van egy app weverse ahol a bighit meg source music megcsinálta azt hogy lehessen beszélni az idolokkal néha néha online üzenetekkel!

2020. máj. 13. 22:16
 8/12 A kérdező kommentje:

Nah ez már durva😂.

Köszi:D.

Amúgy jah, Ő nagyon jól tudja titkolni, ha volt is neki.. de én is úgy gondolom, hogy belőle ki lehet nézni.:PP

Tudom🥰, szoktam is nézni a kommenteket ott, és egyszerüen még nem annyira volt bátorságom írni semmit sem XD (de majd egyszer talán..)

2020. máj. 14. 05:43
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem
2020. nov. 25. 16:16
 10/12 A kérdező kommentje:

9-es... Biztos? Semmi hajlam, biszexualitásra utaló jelek?

Ha már ennyire tudod rá a választ.

2020. nov. 30. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!