A rockereknek miért szokásuk leszólni a többi műfajt?
Ne általánosíts, nem mind olyan begyöpösödött, hogy ne tudja elfogadni, hogy nem csak rockzene van a világon, én is rockernek vallom magam, mégis van jópár nem rockzene, amit szoktam hallgatni.
De ugyanúgy lehet egyébként találni popzene vagy rap kedvelőket is, akik lenézik a többi műfajt. Szóval ja.
Nekem sem feltétlen.
Mert a rock és metelzenékben is van bőven kerülendő darab, nem hogy a másik műfajokban...(azaz aminek nem vagyok célközössége, inkább elkerülöm, nem számok időt annak ócsárolására)
Általában azért mert felsőbbrendű műfajnak tartják egyesek, és így magukat is jobbnak érzik.Többségük idővel kinövi.
Amúgy mint írták ez műfajtól független dolog, és sok más műfaj képviselőitől is hallani ugyan ezt a metal-ra.(sőt szerintem sokkal több az olyan ember aki hallott 1 metalszámot az életében és az egész műfajt szidja)
Vannak ilyen begyepesedett, magukat betonkeménynek gondoló, beképzelt hülye rockerek, de szerencsére ez nem mindenkire igaz.
Bámennyire is nehéz elképzelniük, de még az általuk bálványozott, híres rockzenészek sem csak fémzenét hallgatnak napi 24-ben, hanem olyan műfajok felé is kacsingatnak, amiket nem is hinnének.
Már megint egy beskatulyázós kérdés, hurrá!
Nem mindegyik rocker szólja le, csak néhány, és minden más műfajban is így van. Minden csoportban van pár hülye vagy bunkó, de mégsem mondhatjuk, hogy mindenki leszólja a többi műfajt, amit nem hallgat, mert ez nem lesz igaz pár embertől!
Nem csak a rockerek csinálják ezt.
Vannak emberek, akik abban a hitben élnek, hogy csakis kizárólag az a jó, ami nekik tetszik, ha valaki másképpen lát dolgokat, az hülye, és nincs igaza.
Úgy gondolom, hogy ez nem műfajtól függ. Az embertől függ, aki nem hajlandó elfogadni azt, hogy nem csak az ő véleménye létezik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!