Hallgat még valaki vinyl lemezeket?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 5. 00:56
1/5 anonim válasza:
Persze. Folyamatosan. Sajnos ma divat lett, ezért nagyon hígul a közösségünk, már nem subkultúra hallgatja, hanem a mainstream emberek is.
Én ugye koromnál fogva még lemezjátszón hallgattam zenét és kazettán, és ezt a jó szokásomat megtartottam azóta is.
Jelenleg egy Sony PS-LX310BT-t használok, de van egy működő (és néha használt) TESLA Supraphon gz 070-es lemezjátszóm is, az még fadobozos.
A vinyl sokkal tisztább és teltebb hangzást ad bárminél szerintem.
(Amúgy kazettát is hallgatok még, sőt walkmant is használok :) )
2/5 anonim válasza:
Igen, sokan, azt mondják, jobb a hangzása ezért divatos most megint
3/5 anonim válasza:
Igen, de nem úgy mondanám, hogy "még", hanem "már" :) Alapból természetesebb, kellemesebb az emberi fülnek az analóg hangzás, és manapság még az is a vinil mellett szól, hogy azt nem érinti a loudness war.
5/5 anonim válasza:
3-as - de csak az eredeti régi 90-es évek közepe előtti lemezeket! A ma kiadottak már mint teljesen máshogy szólnak (sajnos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!