Hallgat még valaki 2000 körüli rock zenét?
Ilyesmi bandákra gondolok: Korn, Limp Bizkit, Papa Roach, Linkin Park, Puddle Of Mudd, Depeche Mode, Foo Fighters..
Bandákat akár kedvenc számokat, kort és nemet is írjatok. Köszi! :)
34N
A felsorolt bandákból, csak a Linkin Parkot szeretem és hallgatom igazán, de őket nagyon a többieknek max egy-két számát szeretem vagy még annyit se.
Amúgy meg akiket még szeretek az a Three Days Grace (nem a mostani), a Linkin Parkhoz köthető egyéb bandák (Fort Minor, Dead By Sunrise, Grey Daze), Green Day, magyarok közül meg a The Grenma.
Meg nagyon más stílusúak akiket szeretek: Radiohead, Sia, Rogue Wave, Sigur Rós, Platon Karataev
19/L
A Depeche Mode konkrétan 80-as 90-es evek beli szintipop, nem értem, hogy jött így a többihez ilyen messziről...:'D
Amúgy ezek közül az az egyetlen, amit hallgatok.
A 2000-es évek rockja nekem inkább a britpopot jelenti. Igen, benne van a nevében, hogy pop, de attól még az alternatív rock alműfaja. Nem mellesleg a mainstream rock az pop, ergo a két szó nem ellentett. (just sayin, ha jönnének a kötekedők)
Kötekedők? Hol? Én még nem találkoztam eggyel sem. :)
Green Day is frankó, na és az Offspring? Nekem bejön.
Persze, bár mindet nem ismerem.
Leginkább Linkin Park, Korn, Slipknot, Lacuna Coil a Nu-Metal érából.(nevezzük nevén)
Kedvenc számokat nehéz lenne, inkább albumok:
Meteora
Hybrid Theory
The Hunting Party
The Nothing
Korn
Iowa
Broken Crown Halo.
18/F.
"Én még nem találkoztam eggyel sem."
Örülj neki.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!