Van még olyan Magyar zenekar, ami 2015-ben is ugyan olyan módon adja elő magát, mint a 90-es években, vagy mint a 2000-es években? És aminek ütős koncertjei vannak, nagyon nagy hangulattal?
Eddig Tankcsapdás voltam. Vagyis még mindig vagyok, de az új Tankcsapda nem nagyon tetszik, viszont a régi számaikat rendszerint hallgatom, a legelső albumtól kezdve. És a régi koncertek tetszettek, de az újak már annyira nem. Félre értés ne essék, az új Tankcsapdát nem szidom, valakinek ez tetszik, lehet én vagyok maradi, aki nem halad a korral.
Amit szeretek még az a régi Pokolgép, a Klasszikus felállásban.
Van valami zenekar? Aminek tényleg ütősek a koncertjei ? (sajnos nem ismerem a zenekarokat annyira :/)
kinek mi az ütős és kinek mi jön be
egy ossian se a régi, főleg h Paksi majdnem meghal egy koncert alatt, kb 2 lépést alig tesz a színpadon..:D
de pl egy Blind Myself koncert elég ütős :D
amúgy talán 1 zenekar jut eszembe aki nem változik, azaz Akela, de már már túl sablon amit nyomnak, így semmi meglepetés nem éri az embert
sokkal jobbak azok a koncertek amikor történik vmi új
pl elkezdenek játszani egy scooter számot (az elejét) és mindenki tombol :D
vagy egy kis slayer introt stb.
Köszönöm, az akela, és az ossian is tetszik :-).
Bár csak 90-ben lehettem volna 14 : /
Ossiannal nem a zenere ertettem, az tovabbra is 10es
hanem hogy mar nincs akkora zuzas mint regen
persze oregszenek meg minden, de meg a kozonseg is egy latymatag
15 eve egy ossian koncerten meglehetett fulladni akkora por volt, most meg semmi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!