Milyen hasonló zenét ismertek? Én inkább rock, blues rock, hard rock, heavy metal-t hallgatok leginkább, a "hörgős" metálból csak keveset, mert nem mindegyik tetszik. Lent több.
Szóval, a pörgős, mély hangon hörgős, asszem death metal, eddig nem jött be, egy sem.
Lehet azért, mert nem tetszik annyira az a hangszín.
Nekem inkább a magas hangon történő hörgés/screamelés tetszik.
1-2t leírok ami tetszik a gyorsabbak közül, bár ezek nem mindig :D
De ezeket mentettem le, mivel egyszer megfogtak, és néha szoktam hallgatni :)
My Own Abyss- Favour
(Ezt csak úgy találtam és tetszett :D)
Viscaya-Forever Wasn't Enough
(Ez azért mert sokáig screamel benne :D bár az éneklős része nem tetszik)
Suicide Silence-You Only Live
(Ez azért tetszik, mert végig hörög vagy screamel a zenében, és nincs benne éneklés, de a szóló része nem tetszik :D A rock és hard rock miatt hozzá vagyok szokva a Led Zeppelin es szólókhoz pl :D)
Asking Alexandria-The Final Episode
(Ez azért tetszett, mert váltogatja a hangját, úgy, hogy néhol hörög, néhol énekel, de a sima ének itt sem tetszett annyira)
Ezekben a zenékben gyors a dob meg a gitár is.
Nekem annyira nem jönnek be az olyanok, de ezek igen :)
Van pl a Motionless in White-tól az America.
Na az lassabb.
És itt jön az érdekes rész.
Van benne egy ilyen... ilyen izé hang :D
Olyan mint Marilyn Manson-é, na az tetszik :D
Olyan, mintha teli pofával üvöltene és összd vissza reked a hangja :D
Nekem ez pl tetszik.
Mansontól is van 1-2zene ami tetszik, pl most rögtön a This Is The New Shlt jut az eszembe.
A Panic Era-Hurt, az nem tudom mennyire metál, de ezt egy haver javasolta, és megtetszett :D Ez van amiben pl tetszett az éneklős rész.
Na de.
Milyen hasonló zenét ismertek ami lassabb metál, mint pl ez a MIW America ? Meg ami hasonlíthat egy kicsit Manson őrül ordibáló hangjára ?
Vagy olyan amiben nincs sok éneklés, és talán egyedi a hörgős hangja (mint pl Mansonnak is)?
Eddig csak Deep Purple, Led Zepp, Aerosmith (Stevennek is van egy ilye jópofa screamelős hangja), Guns n Roses, AcDc, ZZTop.
Ők elég jó szólókat játszanak, ezért vagyok ebben is válogatós...
Van azért tippetek ? :)
Köszi, hogy elolvastál!
A hard rock és a metál legyen veletek! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!