Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Billie Eilish vagy Elvis Presley?

Billie Eilish vagy Elvis Presley?

Figyelt kérdés

2020. jan. 27. 11:53
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
12%

Én nem akarok senkit sem meggyőzni, meg a Grammy szerintem sem túl mérvadó, de meghallgattam élő felvételeket róla, és konkrétan ugyanolyan hangja volt, mint a stúdiófelvételeken, plusz elképesztően jó show-t csinál a koncertjein, de hát bizonyára gond van a hallásommal. Nem akarok annyira belemenni mindenben amit írtatok, minden híres embernek sok utálója van, Billie Eilish mindenesetre szerintem zeneileg egy üde színfolt a mainstream popban, és sokkal különlegesebb a zenéje, mint pl Ariana Grandenak, akihez itt hasonlítottátok. Ja és nekem szimpatikus, de nem tudom, hogy ha interjúkból nem lehet megítélni, akkor ti mi alapján alkottok véleményt.

Szerintem azért elég jól énekel, de hát ízlések és pofonok.

[link]

2020. febr. 2. 12:06
 22/33 A kérdező kommentje:
#21 Nem tudom ki mondta neked azt, hogy ez éneklés, mert nem, ez nem az. Ha egy ilyen hanggal meg "énektudással" indultál volna mondjuk 5 évvel ezelőtt az X-Faktorba, akkor azonnal dobtak volna ki, mert ez csak szimpla motyogás és egy kis nyávogás, semmi több. Billie csak egy ilyen tipukus average énekes, akinek megvan a maga kis ízléstelen zenei stílusa és ezzel próbálja különlegesnek beállítani magát az emberek előtt ti meg jól beveszitek, mint a kisgyerekek a cukrot.
2020. febr. 2. 15:07
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Legyen annyi elég, hogy az egyik illető felépítette saját magát, kitalált egy forradalmi, új hangzást, amiből aztán 40 évig profitáltak bőven a bandák, és a különféle előadók, a másik illetőnek pedig egy csapat HR -es találta ki az arculatát. Közel sem olyan depressziós, és szomorkás a leányzó, mint ahogyan azt egyébként gondolnánk. Ez egy baromi jól betalált fogás, ami jókor volt jó helyen, jókor robbant, és ebből természetesen mindenki gondosan tud most profitálni. Egyébként meg teljesen felesleges összehasonlítani más kor atyaúristeneit, mert... felesleges. :D Más volt akkor az igény, és más most is. Az pedig egy újabb kérdés, hogy az a személy miért számít előadónak, aki egyébként nem is saját magának írja a szövegeit. A Grammyt meg ne is hozzuk fel példálózásnak, mert az elmúlt években a Grammy már csak azoknak ad díjakat, akikből Ők is profitálni tudnak.
2020. febr. 3. 18:43
 24/33 Billiefan válasza:
0%
Szerintem Billie attól hogy még mások azt mondják hogy depressziós sz@r attól még jó. Billie 4 éves korától ír zenéket, az ocean esett azért finneas írt mert Billie régebben táncolt és ahoz írt neki egy zenét. Amúgy ez attól függ vannak akik Billie szereti valaki nem. Ez olyan mint a pl sajt valaki szereti valaki nem
2020. febr. 16. 17:46
 25/33 A kérdező kommentje:
#24 Billie zenéit 99%-ban a bátyja írja. Az, hogy beleír 1-2 dolgot, nem jelent semmit, ettől még nem lesz dalszerző.
2020. febr. 16. 19:28
 26/33 anonim ***** válasza:
88%
#24 Drágám, neked már rég aludnod kéne. A helyesírásod alapján lehetsz vagy 10 éves, úgyhogy inkább kapcsold ki az internetet, és menj csicsikálni.
2020. febr. 16. 20:17
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Elvis Presley
2020. okt. 30. 10:09
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Elvis presley ez nem is kérdés.

Egyetlen év alatt többet tett le az asztalra mint más celeb egész életében.

2021. febr. 1. 15:41
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is Elvis.

Billie Eilish nevére tíz év múlva senki se fog emlékezni, Elvis nevét pedig már több mint hatvan éve ismerjük, és még nagyon-nagyon-nagyon sokáig fogunk rá emlékezni.

2021. febr. 6. 20:34
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Én is Elvisre voksolok
2021. febr. 14. 12:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!