Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Billie Eilish vagy Elvis Presley?

Billie Eilish vagy Elvis Presley?

Figyelt kérdés

2020. jan. 27. 11:53
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
98%
Billie Eilish csak egy kornyikaló veréb, aki konkrétan még semmit nem tett le az asztalra önerőből. A bátyjának köszönheti a hírnevét, aki mérföldekkel tehetségesebb nála mindenben, amit nagyon sokan szeretnek elfelejteni. Elvis stílusa sem áll hozzám a legközelebb, de ő legalább egy színtiszta tehetség volt, akire még a következő generációk is legendaként fognak tekinteni.
2020. jan. 28. 17:08
 12/33 anonim ***** válasza:
92%
kornyikáló*
2020. jan. 28. 17:09
 13/33 anonim ***** válasza:
1%
Wow én nem értem ezt a sok gyűlöletet Billie iránt, ő csak egy 18 éves lány, aki hirtelen befutott, mert pont nagyon betalálta ezt a generációt a zenéjével, de mellette tényleg tehetséges, és teljesen megérdemli, pedig utálja a hírnevet. Valóban a bátyja is nagyon tehetséges, és írt neki számokat, de ő is Billievel együtt futott be, és szerinted irigyli a sikert a húgától vagy úgy gondolja, hogy az ő érdeme? :D Nem értem mi ez az általános rosszindulat, meg miért kell erre hivatkozni, Elvishez hasonlítani, ami egyértelműen provokáció csak. Oké, hogy valakinek nem a stílusa a zenéje, vagy csak szimplán nem jön be, és a tinik között hatalmas divat lett hallgatni, ezért zavaró lehet mindenhol látni, de az itteni válaszok leginkább arról árulkodnak, hogy semmit nem tudtok róla, csak utáljátok, nem értem, hogyha ennyire nem fog meg, akkor miért foglalkoztok vele. Gondolom annyit láttok, hogy jaj a depressziós tinilány, meg a hülye életképtelen gen z, ezek a mai birka fiatalok, mik ezek a ruhák, azt hiszi egyedi, de szerintem pár interjúját meghallgatva egyértelművé válik, hogy ő pont az, aki megérdemli ezt az egészet, és valóban jó példakép lehet a fiataloknak, foglalkozik fontos társadalmi kérdésekkel és teljesen érett és vállalható véleménye is van róluk. Plusz amúgy nem véletlenül nyert ennyi Grammyt és vannak oda a kritikusok is a zenéjéért, a tehetsége és a vizualitása szerintem elég jó, és inkább a személyisége megosztó meg a kora, mint a zenéje.
2020. febr. 1. 15:58
 14/33 anonim ***** válasza:
11%
Mondom nem tudják milyen Billie Ellish. 😂
2020. febr. 1. 16:13
 15/33 A kérdező kommentje:
#13 Hallottad már Billie-t valaha élőben énekelni? Bocs, de ha ő tehetséges, akkor a föld lapos. Egyszerűen nem tud énekelni. Hallgasd meg pl. az Ocean Eyes-t tőle, aztán egy élőt. Teljesen más. Csak egy autotune-olt kislány, semmi más. Hallgasd meg Aurora Aksnes-t pl., a számai nem tetszenek és a hangja sem az én világom, viszont amellett nem tudok elmenni, hogy 99%-ban ugyanúgy eltudja énekelni a dalait élőben.
2020. febr. 1. 16:32
 16/33 A kérdező kommentje:

"és inkább a személyisége a megosztó és a kora"

És szerinted ez elég ahhoz, hogy agyon legyél sztárolva és nyerj 5 Grammy-t kapásból? NEM!

2020. febr. 1. 16:37
 17/33 anonim ***** válasza:
87%

“Jó példakép a fiataloknak.” - Azért, mert lazán kijelenti, hogy GYŰLÖLI a testét, nem tudja elfogadni magát, ezért takargatja elszabott, bő melegítőkben, ezzel azt üzenve a nála jóval fiatalabb rajongóinak, hogy ők is gyűlöljék magukat?! Ezt konkrétan az interjúiban szokta orrba-szájba károgni, - és ez szerintem csak olaj a tűzre a legtöbb egyébként is testképzavaros tininek. A kedvenc sztárocskájuk is utálja magát, - akkor nekik is kell keresni valamit, amit gyűlölhetnek a testükön.

Most az a legújabb légből kapott sztorija, amit mesélget, hogy öngyilkos akart lenni. Az egyik pillanatban színleli a “mélységes depressziót”, amiket a bátyja által megírt dalaiban is megénekel, a következő percben meg adja a Louis Vuittonos elkényeztetett, “hűűdekedvesszemélyiségű” és nyitott mókamikit. Egy álszent, vernyogó kiscsaj, aki valami Jupiterről inkarnálódott istenadta tehetségnek, “kis különlegességnek” könyveli el magát, közben pedig egy nagy kamu. A hírnévért mindent be kell adni a pakliba. Ha kell, bődületes hisztériát, elborzasztást kell csapni, - a kis rajongóinak a szülei pedig nem tudják hova tenni, hogy a lányaik minden probléma nélkül vagdosni, gyűlölni kezdik magukat, cigiznek, szerekhez nyúlnak... - NEM azért, mert tényleg bántják, zaklatják őket, - hanem mert Ájliska is ezt csinálja.

Ha annyira példát akarna mutatni, nem így cselekedne. Bevallom, hogy tinédzseként nekem is voltak sötét korszakaim. OKKAL egyébként. De ha az ember rendelkezik egy ekkora követőtáborral, depizés helyett inkább azt tanítaná meg nekik, hogy hogyan kezeljék ezeket a helyzeteket, mit lehet ellene tenni, mivel tereli el magát, ha esetleg rájön az önbántalmazás. Ebből is látszik, mennyire nem érett még a személyisége, hiszen még csak egy éretlen, pszichiátriára való GYEREK, akit sajnos nem neveltek meg a szülei, - elkényeztették, minden hülye NEGATÍV kis fellángolásánál adják alá a lovat és a beépített médiás kivitelezőket, akik a piszkos munkát elvégzik helyette, - de akik futtatják, képtelenek ezt felfogni.

2020. febr. 1. 17:15
 18/33 anonim ***** válasza:
15%

#17 Ne terjeszd már a kamuidat jó? Nem ilyen Billie Ellish. Csak a sok mű depis miatt ilyennek gondolják.

Itt az igazság róla:

[link]

2020. febr. 1. 17:30
 19/33 A kérdező kommentje:
#18 Az, hogy nem látsz a "rózsaszín" ködtől, nem a mi hibánk. Elég naívság mindent elhinni, amit mondanak. Nem kötelező nekünk se hinni, de ugyanúgy nem kötelező azoknak se hinni, akik amazt mondják, ahogy Billie szavait sem kötelező elhinni. Nem tudhatod mi igaz abból, amit mond. Pár interjúból nem tudod meg ki milyen ember, mert ott bárki bármit mondhat. De nekem nem is a személyiségével van elsősorban bajom, hanem azzal, hogy nem tud énekelni és ez tény. Csak hallgass meg pár élőt, ha neked az éneklés, akkor bocsi, de menj fülészetre. Igen a szövegíráshoz van némi tehetsége, legfőképpen a bátyjának, de ennyi. Nehogy azt hidd, hogy ő most hú de tehetséges csak ezért. Van itt jópár tehetséges énekes még, akik ugyanúgy tudnak dalt írni és ezerszer jobban tudnak énekelni és mégsem kapnak elég elismerést, pont az ilyenek miatt, mint Billie. És nehogy azt hidd, hogy a Grammy a tehetségről szól. Már rég nem arról szól sajnos. Az kap Grammy-t, aki éppen az aktuális agyon sztárolt sztár. Erről szól a Grammy, meg persze a pénzről. Tudod, ez nekik is plusz bevétel.
2020. febr. 1. 21:34
 20/33 A kérdező kommentje:
#18 Sia például? Chandelier szám? +2Milliárd megtekintés YT-n? Megvan? Lassan már legenda lesz az is és szerinted kapott Grammy-t? NEM! Pedig te is tudod, hogy ezerszer tehetségesebb az a nő Billie-nél, sokkal többet letett már az asztalra, mint Billie őméltósága valaha fog.
2020. febr. 1. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!