Ha Billie Eilish grammy-t kap, akkor?
2020. jan. 9. 20:56
Az csak egy díj. Elismerés, nem minősítés.
2020. jan. 10. 09:22
3/13 A kérdező kommentje:
#2 Igen, az egy elismerés, tehát az azt jelenti, hogy a többi sokkal jobb énekest, akik tettek is valamit azért, hogy ott legyenek ahol most és mégsem kaptak elismerést, azokat tulajdonképpen nem ismerik el eléggé. Ez szomorú.
Ez csak azoknak számít, akik törődnek vele. Az a lényeg, hogy a te számodra mekkora értékkel bírnak az előadók.
És egyébként sem így működnek ezek a dolgok. Csak azért, mert valakit a legjobbnak titulálnak valamiben, attól még a többit nem tartják nullának
2020. jan. 11. 07:09
5/13 A kérdező kommentje:
#4 Azt egy szóval sem írtam, hogy nullának tartják őket, de akkor ezek szerint Billie-t többre tartják, csak nem tudom hova. Én nem mondom, hogy Billie sz@r, de sokkal több olyan énekes van nála, akik ezerszer jobban megérdemelnék a jutalmat, mint ő és mégsem? Oké, még nem kapott grammy-t és remélem nem is fog még, de már azt nem értem, hogy egyáltalán hogy tudták grammy-ra JELÖLNI? Nem rá ér még pár év múlva? Mit csinált ő tulajdonképpen? Kb. semmit. Csak agyon van feleslegesen sztárolva. Pár év múlva a kutya nem fogja tudni ki az, mert találnak a gyerekek valami újabb jött-ment tinisztárt. Végülis oké, ilyen értelemben had kapja meg aztán had büszkélkedjen vele míg egy fél évig. Felőlem.
A nézettségét és a reakciókat nézve azért elég erős öt ,,jött ment tinisztárnak" titulálni, az egy dolog hogy neked nem tetszik, amit csinál, de a többségnek igenis tetszik, ezt el kell fogadnod, habár ez téged úgysem érdekel amit írok, te olyan válaszokat vársz, akik veled értenek egyet, mivel elfogult vagy és nem érdekel a valóság csak az hogy megerősítsenek a véleményedben!
Nyilván sokan vannak, akik jobban megérdemelnék, de ez már csak személyes zenei ízlésen múlik, hogy szerinted ki érdemelné meg jobban
Igazából teljesen mindegy ki kapja azt a nyamvadt díjat, úgyis lesz egy réteg akik szerint más jobban megérdemelte volna
2020. jan. 20. 22:56
#6 Hogy te milyen okos vagy. :O Elképesztő. Lehet, hogy sokan szeretik, de ez nem változtat azon a tényen, hogy még csak 1-2 éve van pályán a csaj, mások meg már legalább tíz éve güriznek, úgyhogy szerintem ő érdemelné meg a legkevésbé a díjat. Ennyi idő alatt nem lehet olyan sok mindent letenni az asztalra, hogy megérdemeljen egy Grammy-díjat, bár az én szememben ez a díj nem másról szól, csak a hírnévről. Billie egyedül azért lett jelölve, mert ő van éppen a legjobban felkapva, de 3-4 év múlva már arra sem fognak emlékezni az emberek, hogy ki is volt ő.
2020. jan. 21. 05:02
# 7 Ha már ennyire tisztában vagy azzal mi lesz 3-4 év múlva esetleg nincs kedved megosztani a lottószámokat? Vagy legalább azt, hogy mire alapozod ezt a feltevésed, hiszen a trendek alapján a népszerűsége egyre csak nő, a koncertjeire gyakorlatilag órák alatt elfogy több tízezer jegy, nem adott még olyan koncertet ami nem volt teleházas
Az persze kérdés hogy fen tudja-e tartani az érdeklődést, de ezt nem hogy te még ő maga se tudja, az ilyen dolgokat nem lehet előre látni, hogy sikerül-e meglovagolnia a trend hullámot
Amúgy érdekes hogy mennyire ellene vagytok hogy Grammy-t kapjon, de egy olyan előadót nem mondtatok még, aki szerintetek jobban megérdemelné!
Ez csak elfogultság amit ti képviseltek!
2020. jan. 21. 09:54
#8 Arra alapozom ezt a feltevésemet, hogy az összes ilyen egy év alatt felfedezett sztár eltűnik a süllyesztőben nagyon rövid idő alatt, manapság már egyikről sem hallasz semmit. Adele, Sia meg Ed Sheeran is baromi nagy sztárok voltak néhány éve, most meg már konkrétan sehol nem látod a nevüket. Minden hírességnek lejár egyszer az ideje, így neki is. Folyton jönnek új énekesek, akik körül nagyjából másfél évig tart a hype, aztán találnak az emberek valaki mást, akit lehet isteníteni. Szerintem Lana Del Rey nagyon megérdemelne egy Grammy-díjat, bár az én szememben nem lesz egy sztár azért nagyobb, mert kapott egy ilyen elismerést. Rajta kívül szinte az összes itt található zenész is simán megérdemelte volna ezt a díjat, mert ezerszer több munkát fektettek bele a zenébe, mint amennyit Billie Eilish valaha is fog:
[link] 2020. jan. 21. 16:55
Amúgy meg pont te vagy elfogult. Mi kivel szemben vagyunk azok? Nem értem. :D
2020. jan. 21. 16:57
Kapcsolódó kérdések: