Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy tudnám a metálos haveroma...

Hogy tudnám a metálos haveromat rávenni, hogy tanuljon meg gitározni?

Figyelt kérdés
Már majdnem egy éve mondogatom neki, hogy milyen jó lenne, ha megtanulna gitározni legalább egy alap szinten, és akkor tudnánk együtt zenélni (én dobolok), van is otthon egy akusztikus gitárjuk, amin tudna tanulni, és ideje is lenne. Persze nem akarom ráerőltetni, ha nem akkor nem, de nem hiszem, hogy ez olyan rossz dolog lenne, igazából egész nap zenét hallgat mindenhol, viszont még egyszer sem vette elő otthon a gitárt, hogy legalább megpróbáljon játszani rajta kíváncsiságból, ami szerintem elég fura, mert a legtöbb ember ilyenkor legalább megpróbálná szerintem, még ha nem is tud gitározni, viszont őt teljesen hidegen hagyja valamiért a hangszeren való játék. Szerintetek rá lehetne venni vagy hagyjam?

2020. jan. 10. 21:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha funkyt hallgatna adnék tanácsot hogy vennéd rá :D De ha metálos, azt mondom jó hogy távol tartja magát a gitártól.
2020. febr. 2. 16:06
 12/14 A kérdező kommentje:

" De ha metálos, azt mondom jó hogy távol tartja magát a gitártól."

Kifejtenéd, ez alatt mire gondolsz? :D

2020. febr. 2. 16:37
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a virtuozitásra, aminél elég lenne két ujjat meghagyni (jó, hármat, mert a hüvelyk azért kényelmes, ha van).
2020. febr. 5. 17:23
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen. Az unokabátyám nagy fan. Van egy külföldi zenekar akinek egy koncertjét sem hagyná ki harminc éve. Tudja a szövegeit és úgy majmolja őket mintha játszani is tudná és soha eszébe nem jutna hangszert venni a kezébe. 😂 Én pedig jóformán tojok rá de imádom a zenéjüket és szinte minden dalukat tudom gitáron. Szóval van aki hallgatva valaki csinálva szereti.
2021. máj. 15. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!