Hogy tudnám a metálos haveromat rávenni, hogy tanuljon meg gitározni?
Hagyjad.
Ahhoz hogy valaki nekiálljon egy hangszeren játszani leginkább kitartás és elhivatottság kell, ezek hiányában sokra nem megy az illető.
A kulcsmondat: nem érdekli.
Max. meghozhatod a kedvét, de az se garantálja azt,hogy gitárhoz nyúl. Igaz, mi mással jöhetne meg a gitározáshoz a kedv, ha nem azzal, hogy "én is el akarom játszani" vagy "én jobb zenét csinálok!".
nekem annó, rövid ideig lett volna kedvem elkezdeni gitározni. Azonban akkor is túl macerásnak gondoltam: venni gitárt, eljárni valahova, ahol lehet gitározást tanulni, fizetni az órákért, gyakorolni, hallgatni a közelben élők véleményét...
Úgyhogy rávenni nem igazán lehet...arról lehet szó, hogy valami meghozza a kedvét. De az, hogy kivűlről rá akarják erőltetni, amit nem akar, az nem sok sikert takar.
Próbáld meg hogy elviszed garázsba ahol zenéltek és a kezébe nyomsz egy elektromos gityót. Ha ettől nem jön meg a kedve hogy együtt nyomjátok akkor hagyjad és menjen a dolgára.
Anno nálam így történt meg és attól kezdve harminc éve gitározom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!