Attól függ mennyire, alap szinten megtudsz, de kicsit is komolyabb szintre már szinte biztos hogy nem fogsz tudni elfljutni sajnos
2019. dec. 18. 22:39
3/12 anonim válasza:
Ki állapította meg ezt rólad? A gitározáshoz nem csak az említett készségre, hanem megfelelő agyi képességekre is szükség van. Van aki meghallgat egy dallamsort és lejátssza. Van akinek heteket kell gyakorolni ugyanezzel, míg a fejébe mászik.
Ha nem valami kóros problémával küzdesz-ami egyáltalán nem kell kizárja, hogy gitározz-dolgozz meg a saját képességeiddel a sikerért.
Nem kell az első kapavágásnál azon agyalni, hogy még 234523452345x1231 van hátra és milyen fárasztó, inkább hagyjuk... csinálni kell. Minden a zenével töltött idő örömet ad. Ismerek félelmetesen jó gitárosokat, akik nem lettek és nem is akarnak világsztárok lenni, csak élvezik amit csinálnak. Hajrá!
2019. dec. 19. 06:39
4/12 anonim válasza:
Pontosan.
2019. dec. 19. 07:05
5/12 anonim válasza:
3-as, én arra gondoltam ha egy ilyen kérdés felmerül ,valószínűleg egyéb olyan jelei is vannak, hogy hasonló dolgokat nem tud rendesen megcsinálni. Még egy alapabb dolgot ha nem annyira rossz a helyzet meg tud tanulni, de egy gyorsabb komolyabb játékot már nem valószínű hogy el fog tudni sajátítani. Ismerek több ilyen embert, volt akinél picit akadozott a játék, de olyat is aki próbálta és egyszerűen nem tudott mit kezdeni szinte a hangszerrel. De egy tanárhoz ha elmész, valószínűleg jobban tud segíteni, mint mi látatlanban
2019. dec. 19. 07:56
6/12 Waff válasza:
3asnál a pont. Minden megtanulható és minden fejleszthető. Igen...még a finommotoros képesség is. Vágj bele, menni fog.
2019. dec. 19. 13:12
7/12 A kérdező kommentje:
Gyerekkorom óta rosszak a finommotoros képességeim, fejlesztésre is jártam rengeteget, de sajnos még mindig nagyon ügyetlen vagyok.
2019. dec. 19. 15:21
8/12 Mojjo válasza:
@7: De ez kicsit konkrétabban mit jelent? Egy átlag kissé ügyetlenebb embert, vagy valami súlyosabbat?
2019. dec. 19. 15:24
9/12 anonim válasza:
Tudni kéne h pontosan mi van veled. Így látatlanban nem lehet okosat mondani. Sztem érdemes lenne vmilyen orvossal konzultálnod, hogy mit gondol erről.
Én gyerekkorom óta gitározok, most vagyok 25, de kb csak 2-3 éve van az h nem érzem akadályoztatva magam gitározás közben. Tizenévesen a zeneiskolában kb mindenki jobb volt nálam, pedig sokat gyakoroltam, de másoknak meg tök lazán mentek dolgok. Szóval tizenpár évet kellett ahhoz gyakorolnom, h ne érezzem magam úgy mint egy rokkant miközben gitározok. És a ritmusérzékem is nagyon rossz volt.
Nem is gondoltam volna h én tudok majd így gitározni mint most, és rohadtul tudtam irigyelni a velem egykorú gyerekeket, h hogyan gitároznak.
2019. dec. 19. 18:51
10/12 anonim válasza:
Nekem is ügyetlen a kezem. Ettől még tudok gitározni, csak bizonyos műfajok, pl. power metal, speed metal nem jöhetnek szóba, mert nem tudok elég gyorsan játszani. A zenei érzékem viszont jó, más műfajokban szokott menni a legtöbb szám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!