Milyen szintetizátort érdemes venni?
Figyelt kérdés
Sziasztok,egy szintetizátor vásárlásán gondolkodom mivel bele akarok kezdeni a zene világába mivel iszonyatosan régóta nagy fanja vagyok a zenei világba és most egész nagy keretet rá is tudnék szánni.
Nagyjából 200 euró vagyis 60000FT körüli ár áll rendelkezésemre erre a dologra. Csak annyi a lényeg nálam,hogy kitudjam élni a kreativitásomat és a vágyaimat,hogy eltudjak játszani én is akár nehezebb zenéket.
2020. jan. 10. 15:42
11/17 A kérdező kommentje:
De amúgy tényleg az iszonyatosan max ár amit rátudok költeni az a 120000FT. Ennyi a max keret. Szóval ja,ha valami ilyen értékben tudtok valami tényleg jó szintit akkor a nevét elkérhetném? ÉS amúgy még hirtelen visszatérve.Pont erre van ez az oldal,hogyha az embernek valami kérdése van,hogy melyiket érdemes venni akkor kérdezze meg.
2020. jan. 11. 01:10
12/17 anonim válasza:
Még mindig a Rolandot mondom, de jó lenne tudni a pontos célt. Zongorázás, mulatós, esetleg csak Studios midizés? Yamahával nekem csak rossz tapasztalatom volt eddig, pedig több modelhez is volt szerencsém. Használtan is jó ,vagy csak az új? Ha nem sok száz ezerért veszel, akkor a használtal jobban jársz.
13/17 A kérdező kommentje:
Igazából újonnan szeretném és csak zongorázás.Mulatós zenéket nem nagyon szeretem. Szóval ja,csak zongorázásgatásra és újonnan.
2020. jan. 11. 08:42
14/17 anonim válasza:
Akkor viszont totális hülyeség a szenti. Se rendes dinamika, semmi zongorás. Viszont elektromos zongorából már van ennyiért használható kalapácsmechanikás
15/17 A kérdező kommentje:
utolsó,nekem mind 1,hogy elektromos zongora,csak tudjak elkezdeni végre tanulgatni :). Tudnál ilyet mondani légyszíves? Mivel nem hiszem,hogy találok magamtól használhatót.Vagyis úgy értem ami jó minőségben és hangzásban is.
2020. jan. 11. 21:19
16/17 anonim válasza:
A legjobb ha végignézed a közeledben lévő hangszer boltokat, és ha van olyan árban elektromos zongorájuk akkor kipróbálod jobb esetben, vagy megrendeled. De használt oldalakon is körül néznél.
17/17 anonim válasza:
Egy olyan megoldás is járható lehet, hogy csak pc és egy midi billentyűzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!