Lehet tehetségem? Érdemes lenne vennem szintetizátort?
Figyelt kérdés
Nagyon imádom a Trance stílusú zenét és ha már hallottam egyet akkor nem felejtem el akár évek múlva is emlékszem rá. Egyik ismerősömnek van szintetizátora és egyik nap oda ültem elé (életemben első alkalom hogy a kezem alatt hangszer volt) és épp szolt egy zene haveromnál. Elkezdtem visszajátszani és ment. Első alkalomra aztán még eszembe jutottak régebbi zenék is és azok is mentek. Ismerősöm azt mondta hogy ritka az ilyen ki kellene használni de én nem hiszem hogy ez olyan nagy valami lenne. Szerintetek kezdjek vele valamit?2015. jún. 4. 19:00
1/1 anonim válasza:
Igen, mindenképpen. Ritkaság, hogy valaki elsőre, hallás és emlékezés után képes lejátszani egy dallamot, hangszeres tapasztalat nélkül. Érdemes lenne komolyabban kipróbálni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!