Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek az olyan...

Mi a véleményetek az olyan emberekről akik olyan előadókat kedvelnek mint Nótár Mary?

Figyelt kérdés
A munkatársaim kedvence Nótàr Mary.Elárultam nekik,hogy én inkább Deák Bill Gyula és hasonló előadókat kedvelek.És most még Ők gúnyolnak engem,hogy lehet ilyen igénytelen zenét szeretni.Szerintem pedig inkább Ők a gagyik.Szerintetek?
2020. jan. 6. 18:26
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem ítélkezek másokról az alapján, hogy milyen zenét hallgatnak mivel ízlések és pofonok. Viszont azt nem szeretem ha valakit gúnyolnak az alapján, hogy milyen zenét szeret. Ne légy olyan mint ők.
2020. jan. 6. 21:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Jaj atyám,én is hallgatok sok mindent.Metal,azon belül akár death,black,thrash metalt.Rappet,popot,technot.

És én is szeretem Notar Mary zenéit,kva jó rá bulizni!

2022. máj. 28. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!