Meselnetek picit Bánkito és Ördögkatlan fesztivál hangulatáról, az emberekről? 17/L
Bánkitó egy kicsit érdekesebb, több közéleti előadás is van, sok képzőművész jár oda. Ezt azért mondom, mert sokan azért teljesen más világban élnek, mint mondjuk egy áglagos tag. Én magam szívesebben járok ide, mert egy olyan fesztivált csinálnak ami akár Volt/Strand szintű, csak közel sem olyan nagy nevű bandákkal. A koncertek viszont mégis sokkal jobbak, mintha egy drágább, nagyobb fesztiválnál tonhalkodnál.
Számomra a Strand az egyik legvállalhatatlanabb fesztivál. A több ember miatt több a fasfej is, az sem segít hogy a környéken mendegélt közben a balaton sound.
Katlanról nekem csak pozitív emlékeim vannak, azt maximálisan ajánlom, oda valamikor egyszer ém is vissza akarok térni.
Én bánkitón rengeteg új embert ismertem meg, viszonylag nyitott mindenki, nagyon tudom ajánlani jó kis fesztival.
Az ördögkatlant is imádom, és én nagyon élveztem, de oda érdemesebb nagyobb tarsasággal menni mert nem igazan az az ismerkedős hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!