Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Trombitán ez már profi szintne...

Trombitán ez már profi szintnek számít?

Figyelt kérdés

Egyelőre tanulom alapszinten a trombitálást, nagyon szeretek játszani rajta. Nézegettem rengeteg videót you- tube-on. Ilyen szint, ahogy ez a külföldi srác trombitál, ez már profinak számít? Mennyi idő így megtanulni játszani?

https://www.youtube.com/watch?v=5Jk8iWsmwtg

2019. dec. 28. 18:42
 1/1 timortin ***** válasza:
100%

Az ugye megvan, hogy videón Bach d-moll toccata és fúga BWV 565 cover version-je szól? Illetve a Bach-rész a legnehezebb benne, mármint megszólaltatásilag?

Ezt a népszerű átírták szóló trombitára, elérhető egy free kotta is:

[link]

Itt egy nagyon jó anyag, hogy 10 szinten milyen trombitadarabok vannak:

[link]

Érzésre a videón lévő nehézség Grade 3-4, elég jó/ügyes trombitással. Könnyű darab is szólhat nagyon jól ügyes hangszeres révén, nehéz/nehezebb darab is szólhat kezdő szinten nagyon rosszul. Csak azért mondom, mert laikusként én is megtanultam az egészet zongoraátiratban, persze csak vállalhatlan minőségben (csak a magam számára).

Én a profi szintet Grade10+ utánra lőném be, hiszen Grade 10-et nagyon sokan tudják.... ;)

2020. jan. 23. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!