Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy kell tabot olvasni?

Hogy kell tabot olvasni?

Figyelt kérdés
Lehet butának fogok tűnni, de karácsonyra kaptam egy gitárt tudom már az akkordokat meg az alapokat, és arra lennék kíváncsi, hogy kell tabot olvasni. Utána néztem interneten, azonban ott nem nagyon tudtam megérteni. Tudna nekem valaki segíteni, hogyan kell?

2019. dec. 27. 12:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Lentről felfele a vonalak jelképezik a gitár húrjait. Amilyen szám van az adott húron, annál a bundnál kell lefogni a hangot. Ha közvetlenül egymás felett helyezkednek el a számok akkor egyszerre kell lefogni a hangokat. Kezdetekben kb. ennyi... :D
2019. dec. 27. 13:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Honnan tudod az akkordokat és mik azok az alapok, amiket tab nélkül megtanultál? Mert ha tudod melyik akkordot hogy kell lefogni, akkor a tabokat is értened kellene szerintem.
2019. dec. 27. 20:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezt töltsd le PC-re:

[link]

2019. dec. 29. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!