[emese] kérdése:
Hogyan kell gitár tabot olvasni?
Figyelt kérdés
Addig még értem, hogy melyik vonal melyik húrt jelöli, meg hogy hogy kell lefogni. Viszont az már nem tizta, hogy a Bring me to life tabjában vannak olyanok hogy 17, vagy 20. Tudtommal 12 bund van, szóval nem értem. Vegy ezek valami mást jelölnek?
Remélem valamennyire érthetően fogalmaztam.
2015. jún. 9. 15:48
1/5 anonim válasza:
Milyen gitárodon van 12 bund?
Nekem eddig csak 21, 22 vagy 24 bundos gitárjaim vannak.
Vagy te nem tudod mi az a bund.
2/5 anonim válasza:
Nem elektromos gitárra van az a tab? Azon több mint 20 bund van amit le is lehet fogni. Az én klasszikis gitáromon is 17 bund van csak a 12 felettieket nehéz lefogni.
3/5 A kérdező kommentje:
Jó akkor gondolom én vagyok hülye, de most megszámoltam (gondolom azt is bele kellene venni, ami a gitár dob felett van, már ha azt úgy hívják), de így is csak 19 van. Akusztikus gitárom van egyébként
2015. jún. 9. 15:58
4/5 A kérdező kommentje:
2., köszi, elképzelhető, hogy ez itt a probléma, nem néztem, hogy milyen gitárra van a tab :'D
2015. jún. 9. 16:00
5/5 anonim válasza:
Akusztikuson előfordul, hogy csak annyi, azt nehézkes lesz lejátszani úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!