Mit szóltok ahhoz h John Frusciante visszatér a Red Hot Chili Peppersbe?
Figyelt kérdés
Én speciel eléggé meglepődtem, mivel kb 2007 óta nem is nagyon lehetett látni sehol a médiába. Tökre kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog kinézni ilyen öregen.2019. dec. 23. 08:56
1/10 anonim válasza:
Az megvan, hogy a zenekarban mondenki minimum 8 evvel oregebb nala?
2/10 A kérdező kommentje:
Világos, de 30 valahány éves volt amikor kilépett, és most meg 50. Azért ez jelentős öregedés.
2019. dec. 23. 16:44
3/10 anonim válasza:
Én nagyon örülök neki, a kedvenc gitárosom. A csávó egy zseni, ahányszor szerepelt a zenekarban mindig szárnyaltak és amint kilépett, az RHCPből rögtön egy középszerű banda lett. Így van rá esély, hogy még legalább 1 jó albumot összefognak rakni mielőtt teljesen kiöregednének. Egyébként 10 éve lépett ki, azóta semmit nem változott külsőleg, láttam róla egy idén készült videót és egyáltalán nem öregedett meg.
4/10 A kérdező kommentje:
Megkerestem a videót. Tényleg nem öregedett sokat, de azért az orra meg a füle láthatóan nőtt, de nem vészes.
2019. dec. 24. 10:35
5/10 A kérdező kommentje:
Meg az is érdekes, h egyáltalán nem kezdett el őszülni. Pedig a környezetemben minden 50 es pasinak minimum szürke a haja. Meg pl Thurston Moor sem őszül, pedig ő már 60 felett jár.
2019. dec. 24. 10:38
6/10 anonim válasza:
Örülök, az egyetlen olyan gitárosa a zenekarnak, akivel sikerült jó dolgokat is összehozniuk.
Thurston Moore meg hetvenöt évesen is úgy fog kinézni, mint egy negyenöt éves (ha már egyszer Sonic YOUTH).
7/10 anonim válasza:
Rajta van megint a szeren és elfogyott a pénze az exfelesége meg követeli az asszonytartást. Csak ezért tér vissza. Kétlem hogy bármi maradandót alkotnának. Ki vannak égve teljesen.
8/10 A kérdező kommentje:
"Rajta van megint a szeren és elfogyott a pénze az exfelesége meg követeli az asszonytartást."
Úgy tudom, h nincs gyereke. És felesége sem volt soha.
2019. dec. 29. 18:58
9/10 anonim válasza:
Nicole Turley-vel házasok voltak 4 évig. 2015-ben váltak el, havi 75 ezer dolláros asszonytartást ítéltek meg a nőcinek.
10/10 A kérdező kommentje:
Mit csinálsz? Asszonytartás? Van ilyen? Mi kell ahhoz, h valaki kapjon ilyet?
2019. dec. 31. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!