Mennyi idő mire úgy megtanulok gitározni a 0-ról, mint ebben a számban a lead gitáros?
(Lucas Mann a gitáros)
Rings of Saturn - The Macrocosm
https://www.youtube.com/watch?v=J91Lo1wTR1A
Hülye kérdés tudom :D
Milyen folyamatnak kell végbemennie, hogy erre a szintre eljuthassak? Normális válaszokat légyszíves :)
Vagy úgy mint itt 3:40-től
Komolyra véve a szót, néhány év.
Hogy pontosan mennyi, az függ elsősorban attól, hogy
- mennyire vagy tehetséges
- mennyit gyakorolsz naponta
- milyen módszerrel gyakorolsz/tanulsz
Az elsővel nem lehet mit tenni. Különösebb tehetség nélkül is ugyanúgy el lehet eddig jutni, mint félelmetes őstehetségként, csak hosszabb idő/keményebb munka.
A másodikról sem kell szerintem sokat mondani, napi 1-2 óra rendszeres gyakorlás mindenképp ajánlott. Ha heti kétszer veszed a kezedbe a gitárt 1 órákra, akkor kb. soha nem fejlődsz normális szintre.
A harmadik nagyon fontos. Nem mindegy, hogy összevissza, rendszer nélkül, valahogy te magad kitalálod majd módszerrel tanulsz, vagy szigorúan metronómmal, egy jó tanmenetet követve, egy tanárral.
Ha tanárt nem is kerítesz (de amúgy maximálisan érdemes), a metronóm, főleg ilyen zenére, maximálisan kötelező! Anélkül el se kezdd. Illetve akkor is legalább pár havonta egy-egy alkalomra menj el tanárhoz, hogy lásson és ki tudja javítani, ha valamit rosszul csinálsz.
5-ös
Nagyon köszönöm! :)
Először játszani aztán írni :)
Gondoltam hogy semmit nem jelent csak viccnek írtam :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!