Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi Justin Bieber igazi,...

Mi Justin Bieber igazi, valódi msn címe?

Figyelt kérdés
csak az írjon aki ténylég az igai msn címét tudj. nagyon megköszönném. ide írjatok: lenart.noemi@freemail.hu vagy noncsi98@hotmail.com vagy írjátok meg válaszban! kösszike
2010. júl. 15. 13:17
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

"Nem tudjátok elhinni, hogy a kérdező nem hazudott? Nekem megvan a videó! Belinkeljem?"

Ne csak pofázz, hanem linkeld! Hajrá!

2010. júl. 18. 14:52
 32/37 A kérdező kommentje:
linkeld
2010. júl. 24. 17:10
 33/37 anonim válasza:

Amiket láttok/látnak kamerába azok mind Ustream felvételek; szóval tényleg nem őt veszitek/veszik fel msnre ;)youtubon is fent vannak a felvételek; valaki letölti és berakja..ennyi lenne, hudenehéz volt. !! :')

Szal aki nagyon látni akarja az Ustreamen próbálkozzon...!! :) 14/L

2010. júl. 30. 02:05
 34/37 anonim ***** válasza:
Istenem de buta vagy... XD Páf Dedié nem kéne???
2010. nov. 19. 16:39
 35/37 anonim válasza:
jézus istenem :O:OOOO:ilyen embereket ez atom durvaa hogy lehet valaki ennyire hülyeee:D:D de basszus na akkor kis okosak linklejenek:Ddejézuss ezmréátéllleg szinten alulii ,és ez itt lakik köztünk:Dezt lekéne lönniXD
2010. nov. 19. 17:44
 36/37 anonim ***** válasza:
En Fekete Pako udvozollek gozmozdony! szeretem a pottyos..labdat meg a rudit tudod a turo rudit! orulok beszelhettunk szia!
2010. nov. 19. 19:17
 37/37 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen engem akkor sem érdekelne, ha itt lakna a szomszéd tízesben... De ha ilyen hülye vagy, hogy elhiszed...
2010. nov. 19. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!