Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi Justin Bieber igazi,...

Mi Justin Bieber igazi, valódi msn címe?

Figyelt kérdés
csak az írjon aki ténylég az igai msn címét tudj. nagyon megköszönném. ide írjatok: lenart.noemi@freemail.hu vagy noncsi98@hotmail.com vagy írjátok meg válaszban! kösszike
2010. júl. 15. 13:17
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

"egyik barátnőmnek megvan Justin igazi msn címe és mér kamerázott is vele!!"

A barátnőd is 12? Levetkőzött? LOL, Justin... Az... Pffff

2010. júl. 15. 13:39
 12/37 anonim ***** válasza:
Jaja,magyarul nem tud írni meg fogalmazni,de angolul jól beszél.Akkor menj át a barátnődhöz és camozzatok együtt:P
2010. júl. 15. 13:40
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
annyira buta vagy hogy az már egyenesen fáj! hogy lehet ennyi kamut elhinni? ennyi erővel azt is mondhatnám, hogy én meg voltam Justin Biebernél személyesen, a repjegyem is ő fizette, de kért, hogy ne mondjam meg senkinek, mert nincs annyi pénze, hogy mindenkinek a repjegyét kifizesse. na elhitted, buta kisleányka???
2010. júl. 15. 13:48
 14/37 anonim ***** válasza:
72%
Én tudom, de nem mondom meg.
2010. júl. 15. 13:55
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
XD ÁÁÁÁHÁHÁHÁ!!! Hallod ezen mennyit röhögtem!!! De sötét vagy, má ne is haragudj...
2010. júl. 15. 14:43
 16/37 anonim válasza:
100%
Hey, it's me Justin. Noémi, I told your friend that I don't want to talk to any other girls, so please don't search for my address. If you want to make me happy, buy my CD-s :D. And believe me, I'm really Justin, I use google translator to understand your question :)
2010. júl. 15. 14:51
 17/37 anonim ***** válasza:
53%
justin.drew-bieber1994@hotmail.com (én felvettem, de még soha nem msn-eztem vele, de a bnőm igen) ÉS MÁR WEBCAMOZTAK IS!!! MEGVAN A VIDEÓ!!!
2010. júl. 15. 14:55
 18/37 anonim ***** válasza:
53%
És tényleg nem viccelt sztem a kamerával. Engem is csak 3 nap után jelölt vissza, de van bnőm, akit már nem jelölt vissza. És láttam a videót!!
2010. júl. 15. 14:57
 19/37 anonim ***** válasza:

HAHAHAHAHAHA!!!!!!

Szerintetek egy énekesnek van arra ideje hogy mindenkivel msn-ezzen? Amint bejelentkezik írnakneki 180-an. Szerintetek ennek az embernek erre van szüksége? Titeket nem kicsit néztek hülyének amikor beszéltetek "vele". Amúgy mit beszélnétek vele?... ...gyere át holnap hozzám itt lakok nem messze Debrecenbe...vagy...mikor érsz rá randizni....

2010. júl. 15. 15:45
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

"A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:55"

Most minek adtad meg neki? Tudod mit? Direkt szólni fogok neki most, hogy fel ne vegyen egy noemi@freemail.hu vagy egy noncsi98@hotmail.com e-mail című lányt!

2010. júl. 15. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!