Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi Justin Bieber igazi,...

Mi Justin Bieber igazi, valódi msn címe?

Figyelt kérdés
csak az írjon aki ténylég az igai msn címét tudj. nagyon megköszönném. ide írjatok: lenart.noemi@freemail.hu vagy noncsi98@hotmail.com vagy írjátok meg válaszban! kösszike
2010. júl. 15. 13:17
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

jaj ez fáj :D hogy elehtek ilyen butusok felvenni msn-re? az kölök annyit sem ér mint ti ..chh...

és szerintetek érdekelni fogja őt hogy ti vagytoka világon? jaj sajnálak titeket de komolyan .. csak msot szolok egy beképzelt majom 2 év mulva sehol se lesz és meglátjátok miylen időpocséklást csináltatok 12 évesen.

a másik bnőd meg szánalom chh.. jah camozott vele és emg sugta neki hogy ne adja meg másnak . komolyan ilyenkor mit éreztek? :"D sirok a röhögéstől XDXD

pedig én se vagyok idősebb 14/L (örülök annak hogy iylen kis szar csimbókok nem tudnak beszippantani)

2010. júl. 15. 18:33
 22/37 anonim ***** válasza:
Utolsó nagyot ütött, de ezzel most kiprovokáltad a lányból a sírást. Fuckyeah-n olvastam a kérdést. 14F
2010. júl. 15. 19:32
 23/37 anonim ***** válasza:
Én linkeltem be :D
2010. júl. 15. 20:13
 24/37 anonim ***** válasza:
Lehet. Facebookon olvastam:D
2010. júl. 15. 20:25
 25/37 anonim ***** válasza:
szerinted justin bieber használ msn-t?:D
2010. júl. 15. 20:46
 26/37 anonim ***** válasza:

R.I.P. magyarság...

ENNYIRE BAROM ÁLLAT HOGY LEHET VALAKI??? Komolyan nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek...

Hány éves vagy? 10? Bár annyi évesen sem kéne, hogy ilyen hülye legyen az ember lánya... Persze, a barátnőd msnezett azzal a kis suttyóval. Ennyire hülye vagy, hogy elhiszed? A barátnőd meg te is kis hülyék vagytok...

2010. júl. 15. 21:26
 27/37 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudjátok elhinni, hogy a kérdező nem hazudott? Nekem megvan a videó! Belinkeljem?
2010. júl. 16. 14:39
 28/37 anonim ***** válasza:
Linkeld akkor :)
2010. júl. 16. 14:43
 29/37 anonim ***** válasza:
Akk hajrá, linkeld! pff...
2010. júl. 16. 16:24
 30/37 anonim ***** válasza:
nekem a Lemmy-é kéne, hátha a whiskyüveg és a gitár helyett msnezik.
2010. júl. 18. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!