Mi Justin Bieber igazi, valódi msn címe?
jaj ez fáj :D hogy elehtek ilyen butusok felvenni msn-re? az kölök annyit sem ér mint ti ..chh...
és szerintetek érdekelni fogja őt hogy ti vagytoka világon? jaj sajnálak titeket de komolyan .. csak msot szolok egy beképzelt majom 2 év mulva sehol se lesz és meglátjátok miylen időpocséklást csináltatok 12 évesen.
a másik bnőd meg szánalom chh.. jah camozott vele és emg sugta neki hogy ne adja meg másnak . komolyan ilyenkor mit éreztek? :"D sirok a röhögéstől XDXD
pedig én se vagyok idősebb 14/L (örülök annak hogy iylen kis szar csimbókok nem tudnak beszippantani)
R.I.P. magyarság...
ENNYIRE BAROM ÁLLAT HOGY LEHET VALAKI??? Komolyan nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek...
Hány éves vagy? 10? Bár annyi évesen sem kéne, hogy ilyen hülye legyen az ember lánya... Persze, a barátnőd msnezett azzal a kis suttyóval. Ennyire hülye vagy, hogy elhiszed? A barátnőd meg te is kis hülyék vagytok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!