Ciki ha a Rockot szeretem? 15/F
mert miket hallgatsz?
am miért lenne ciki? szinte egyetlen normális zene stílus
am azért lehet mert az emberek többsége technót meg hasonló förmedvényeket hallgat
Azt, amit szeretsz nem érezheted cikinek. Szereted a rockot ? Felpezsdül a véred, amikor hallgatod ? Szereted a kedvenceidet élőben ? Ha igen, semmi probléma, vállald fel, hogy mi vagy.
Mivel szoktak cikizni ?
Én inkább metált hallgatok, de teljesen átérzem a helyzeted. Engem is piszkálnak a zene miatt, de megmondtam nekik, hogy fogadjatok el így, nem muszáj velem barátkozni. Persze volt, aki úgy nézett rám, mint a véres rongyra. De őszintén szólva le vannak tojva, hát hadd szeressem már azt, amit akarok ! Hadd legyek az, aki én vagyok !
Ne állj be a sorba, merd felvállalni, hogy bizony te ezt szereted. Hogy bizony, te meghallgatod a 30 éves zenéket is, míg ők a 4 hónappal ezelőttieket már réginek tartják. Gondolom ezért furcsálják. Egyesek szerint a rock egyenlő a sátánizmussal, hörgéssel, igánytelenséggel. Legalább gondolkoznának, mielőtt beszélnek.
Kérdésedre a válasz: nem ciki.
15/l
Ne foglalkozz velük. Az osztályban nekem van a legrosszabb zenei ízlésem, mert rock-ot, metált hallgatok, és nem az agyonjátszott slágereket, mint a nagy átlag. De engem nem érdekelnek, aki szeret, az azért szeret, aki vagyok, és nem a zenéimért. Én így érzem jól magam, sőt!, büszke is vagyok, hogy egyéni ízlésem van muzsika terén, és nem vagyok tucat.
Amúgy örömmel hallom, hogy van fiú, aki az ilyet szereti, és nem a tuc-tuc-ot. :DD
15/L
Hmm...engem sosem piszkáltak ilyesmiért. Bár mondjuk, nem is igazán mertek, mert mindenki sötétnek tartott :D
Pedig én nem tartozok a népszerű metált kedvelők sorába, csakis a 80as évek belieket hallgatom meg, és azokból is rengeteg kevésbé ismert bandát :)
De szerintem ez nem lehet probléma senkinél, aki átérzi. Először rám is ferde szemmel néztek hogy magasszárú pumában, répafarmerben, kockásingben meg bőrkabátban jártam már elég kis suttyó koromban, de sosem érdekeltek mit mondanak a hátam mögött.
Aztán végül le is szoktak róla, elfogadtak úgy, ahogy vagyok.
Tolerancia...
Nem attól lesz valaki trú metálos arc hogy 0-24ig fikázza mások zenei ízlését. Inkább ne tegyen rá említést.
egek, dehogy ciki!!!! egyetlen értelmes zene...
hallgass még motörheadet, gary mooret, zz top-ot, running wild, halloween, def leppard , scorpions, queensryche, judas priest, SING-SING, ezek mind mind nagyon király zenék.
Én meg metált hallgatok, és sok hülye osztálytársam csomószor kérdezte már, hogy miért hallgatom a szar 'rammstejnt'. Erre a válaszom, hogy egyrészt az stájn, másrészt azért mert ez IGAZI ZENE! Így, nagybetűvel. Amiben hangszerek vannak.
Amúgy meg kérdezd meg tőlük, hogy miről is szól a zene, amit hallgatnak. Fele nem tudja, másik fele meg arról, hogy a csajokat hogyan bässzák meg. Nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!