Nem ismerek jó zeneszámokat. Szeretem a technot, szeretem a rockot(ilyeneket, h Bowling for soup). Milyen jó számok vannak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon sok számot szeretek még. Ha tudnátok segíteni hogy milyen zenestílusok vannak és azon belül kik adnak elő! Előre is Köszi2008. okt. 11. 19:50
1/4 anonim válasza:
The Postal Service
The Album Leaf
Apparat
Broken Social Scene
Lemongrass
Yonderboi
Ulrich Schnauss
Itt belehallgathatsz a világ legtöbb zenei előadójának a műveibe. Fent van egy keresőablak (search), ott beírod mire vagy kíváncsi és ott is vagy.
Nézz körül a profilomon is és hallgass bele a zenékbe amiket szeretek - ha gondolod:
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! De még küldhettek ilyeneket!
2008. okt. 11. 21:34
3/4 anonim válasza:
november rain a világon a legjobb szám, örökre ;) youtubon lesd meg, meglátod Te is ;)
4/4 anonim válasza:
Three Days Grace
Good Charlotte
Green Day
Paramore
Hey Monday
szerintem hasonlóak.:D
én szeretem ezeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!