Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen kesztyűt használhatnék...

Milyen kesztyűt használhatnék gitározáshoz, és hol lehet olyat venni?

Figyelt kérdés
Nagyon vékony kezeim vannak, és hidegek folyton, így nagyon szr gitározni. Láttam több videóban, h gitárosok kesztyűben játszottak. Milyen kesztyű lehetett az? Valaki szokott kesztyűben gitározni?

2019. szept. 15. 09:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mutatsz majd egy ilyen videót? Gondolom annyi a lényeg, hogy le legyen vágva az ujjaknál.
2019. szept. 15. 22:22
 2/11 A kérdező kommentje:
Pont olyan kell, ami nincs levágva az ujjaknál. De majd keresek egyet délután, és belinkelem.
2019. szept. 16. 09:59
 3/11 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=kO0T1B1QST8

ezen a koncerten pl a basszusgitáros kesztyűben gitározik.

2019. szept. 16. 10:02
 4/11 Mojjo ***** válasza:
100%

Nem tudom elképzelni, hogy nem levágott ujjvégű kesztyűben lehetne normálisan gitátozni. Basszusgitározni még csak-csak, de gitározni aligha.

Mindenesetre én is kíváncsi lennék ilyen videóra, ha létezik ilyen. Szóval várjuk a linket :) Gitárról, nem basszusgitárról.

2019. szept. 16. 10:40
 5/11 Waff ***** válasza:
100%

Basszusgitározni is zavaró lehet kesztyűben szerintem...ezerszer jobban érezni az egészet kesztyű nélkül...nem is értem minek vette fel. Gitározni meg...

Mint ruhában fürödni....

2019. szept. 16. 14:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát, meg lehet próbálni. Az Alapinak van erről egy szibériai story-a)
2019. szept. 17. 06:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Én még gitározni (szólózni is) is tudtam kesztyűben, nemhogy basszerozni. - A legegyszerűbb textilkesztyűvel, nem tudom mi lehet a megnevezése.
2019. szept. 17. 15:03
 8/11 Waff ***** válasza:
52%
Utolsó@: azt még kifelejtetted, hogy mindezt két ujjas kesztyűben művelted :)
2019. szept. 17. 15:18
 9/11 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=3CFpP5EhRpY

A basszusgitáros csávó is vmi ilyesmit használhatott. Nem tűnik túl speciális dolognak. Körül nézek majd egy munkavédelmi boltban. Ott biztos vannak ilyen vékonyabb kesztyűk is.

Egyébként egy vastagabb kesztyűben próbáltam basszusgitározni, és arra jó volt az is. Jobb kézen persze nem, de az nem is lényeg. Gitározásnál már zavaró volt. Oda majd próbálok egy vékonyabbat.

2019. szept. 17. 21:11
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Durva. Nekem pl. elég erős nikkel-allergiám van, de a gitárhúroktól még nem kaptam kiütést. Mert hogy olvasom a kesztyűajánlóban, hogy miért hasznos. Vékony nylon, ha még csak valami spec. szövet-latex keverék lenne, dehát ez inkább csak műanyag. Erősen idegenkednék tőle. Próbálgasd, ha tetszik persze, de szerintem nincs szükség rá.
2019. szept. 17. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!