Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek gáz, ha egy...

Szerintetek gáz, ha egy hetero pasi Ariana Grandet imádja és szereti a zenéit, elmegy a koncertjére?

Figyelt kérdés
2019. aug. 4. 00:03
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem gaz
2019. aug. 4. 00:20
 2/5 anonim ***** válasza:
17%
Amíg az teljesen rendben van, hogy egy kis szende csaj hörög a metálra, addig nem fogom fel, hogy egy pasit miért kéne megszólni Ariana miatt. Pedig én sem szeretem a zenéjét, de unalmas már a kettős mérce.
2019. aug. 4. 00:33
 3/5 anonim ***** válasza:
17%
Egyáltalán nem gáz! Mindenki szíve joga mit hallgat!
2019. aug. 4. 00:45
 4/5 anonim ***** válasza:
39%

Ameddig másra nem erőlteti rá, addig nem gáz, nyugodtan hallgassa.

Üdv: Egy szende csaj aki metalra szokott hörögni :DDD

2019. aug. 4. 00:47
 5/5 anonim ***** válasza:
81%
Nem gáz, ma már a softboy (softboi) a divat, az érzékeny fiúka, aki csőnaciban, vans cipőben, belőtt hajjal jár. Szóval ez a trend, a kicsit nőies fiú - keress csak rá a neten. Így nem számít, hogy hetero vagy-e ilyen téren, gondolom softboy vagy. A fiatal lányok odavannak a softboy-okért, mert olyan cukik, és nem férfiasak.
2019. aug. 4. 05:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!