Írtam egy angol dalszöveget. Milyen lett?
Figyelt kérdés
Please love me
Please kiss me
Please be with me!
Please hug me
Please want me
Please look at me!
I love you
I kiss you
I am with you
I hug you
I want you
I look at you
We love
We kiss
We hug
A kis, a hug can change the world!
2019. máj. 25. 11:59
2/11 Maltodextrin válasza:
A célközönség gondolom a 14-17 éves korosztály. Semmilyen mélység nincsen benne. Úgyhogy maga a szöveg a nagytöbbségnek is olyan semmilyen.
Talán egy jó alappal és klippel egyszer fogyasztható lehet a célközönségnek.
3/11 anonim válasza:
Egyszerű szerelmes dalocska. Aki szereti az ilyesmit, annak biztosan tetszik. Én amúgy ezt a szöveget refrénnek tudnám elképzelni.
4/11 anonim válasza:
Olyan, mint az óvodában a kiszámolók, annyi "élet" is van benne. Az általános iskolás bevezető szintű angollal csak azt érted el, hogy egy fokkal kreatívabb mintha magyarul írtad volna le, de ugyanolyan semmitmondó. A háromszavas túlismételt tőmondatokban minden van, csak érzelem nincs.
5/11 anonim válasza:
Szeretném beszavazni a legközelebbi eurovizióra, de szerintem nem vennék a célzást.
6/11 veterán vas válasza:
Hmmm.
Egy 20 órás gyorstalpaló angol tanfolyam elvégzése után nem rossz eredmény, de az amerikai Billboard Hot 100 listára valószínű, sosem fogsz fölkerülni vele. ;)
7/11 anonim válasza:
Nyilván a kérdező ezt nem gondolhatta komolyan. Nem értitek a szarkazmust... :)
Amúgy kezdetleges társadalomkritikának nem lett rossz.
9/11 anonim válasza:
ne b--ssz, hogy ezt te dalszövegnek szántad. én is próbálkozom dalszövegekkel, versekkel, történetekkel, de már 12 éves koromban sem írtam ilyen semmitmondó g--gyi sz--rt.
10/11 anonim válasza:
Hát gondolom még nem túl gazdag az angol szókincsed, ezért ilyen egyszerű a szöveg. Vannak ennél szarabbak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!