Mi a zene címe?
Figyelt kérdés
Tegnap hallottam a rádióban és nem emlékszem pontosan a szövegére.. Alapból egy pasi és egy nő énekelt és valami olyanról szólt hogy tudják hogy rossz de egymásért megéri bűnbe esni talán(?) 😅 érzelmes zene volt.. Ha valaki ezek alapján meg tudja mondani akkor azt nagyon megköszönöm😅😂❤️ magyar nyelvű volt2019. márc. 30. 13:10
1/6 anonim válasza:
Melyik rádióban?
Ha tudod melyik rádióban volt, akkor itt vissza tudod nézni, hogy mi a zene címe:
2/6 A kérdező kommentje:
A rádiót nem tudom csak hogy előtte ment a fading utána meg Pápai joci az én apám 😅 ilyenek megmarad ak de a lényeg nem😶
2019. márc. 30. 19:13
4/6 A kérdező kommentje:
Igen nagyon köszönöm megtaláltam:3❤️❤️
2019. márc. 30. 19:22
5/6 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=G-DQXmD8TIg ez talán?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!