Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit vegyek fel fesztiválra?

Mit vegyek fel fesztiválra?

Figyelt kérdés

Életemben először megyek fesztiválozni. Mit szoktak az emberek horani ilyen helyeken? :)

20/f

2019. aug. 1. 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

En is iden megyek eloszor, pacsi!:)

Pinteresten nezegettem kepeket, ha beirod h "men festival outfit", tuti talalsz nehany olyat, amibol ihletet tudsz meriteni. Vagy ha nincs is pinterested, siman Google-be beirva is tuti kiad joparat.

En ezeket csinaltam, de igazabol szerintem akarhogy is oltozol fel, nem fognak "kinezni", annyi ember lesz ott, annyi stilussal ;) a lenyeg, h passzoljon a stilusodhoz es h jol erezd magad benne.

Remelem tudtam valamit segiteni! 19L

2019. aug. 1. 23:31
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Az önmagában szégyen, hogy fesztiválra mész! Értelmes ember kerüli ezeket a helyeket!
2019. aug. 2. 06:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

#2 miert is?

Nekem peldaul kedvenc bandaim jonnek koncertezni. Akiket maskor nem hivnak el Mo-ra, en pedig 19 eves letemre nem tudok annyi penzt osszeszedni, hogy mas orszagban, turne kozben lassam oket. Nyilvan jobb lenne, de ezzel is megelegszem. Nem mindenki lereszegedni/drogozni akar odamenni :)

2019. aug. 2. 11:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Mi a Malomfesztre megyünk! A közép európa legolcsóbb és egyben legklasszabb alternatív fesztiválja! :)
2019. aug. 2. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!